top of page

”Kyllä maistuu” – Näätien puolustus tukahdutti Seagullsin Töölössä


BC Nokia jatkaa erinomaisia otteitaan Korisliigassa maajoukkuetauon jälkeen, kun eilen tiistaina Näädät puolusti sarjakärjessä porskuttavan Helsinki Seagullsin kumoon 54-59 (25-37).


Vähäkorisessa ottelussa esiin nousi Näätien puolustus, joka pisti hyökkäysvoimaisen Seagullsin ahtaalle läpi ottelun ja poiki puoliajalle mennessä 12 pisteen johdon, jota suojella. Näätien hyökkäys hyytyi päätösneljänneksellä, mutta kerätty johto oli tarpeeksi, kun Seagullsin loppukiriltä loppui aika kesken kellosta.


Kun alla on Pirkanmaan paikalliskamppailun voitto viikonlopulta ja nyt tämä, niin Ruudun televisiohaastattelussa Majuri Antero Lehto vastasi kysymykseen, jota ei kysytty, mutta jonka vastaus kiteytti joukkueen tuntemukset.


Odotin sulta kysymystä, että maistuuko, niin kyllä maistuu. – Antero Lehto

Tilastojen valossa nokialaisten voitto oli monellakin tapaa erikoinen: Näätien kolmoset muun muassa osuivat vain 5/32 eli 16 prosentin tarkkuudella.


Vaikka emme heittäneet tänään hyvin, niin pelasimme kovaa ja tosissaan. Pystyimme taistelemaan läpi ottelun ja vaikka valmistautumisaikamme olikin lyhyt. Loistava ottelu ja olen ylpeä joukkueesta. – Greg Gibson

Tämä oli hieno ottelu meiltä. Pelasimme loistavan puolustuspelin tänään. Odotimme kovaa kamppailua ja olimme valmiita tänään. Tästä on hyvä jatkaa ja voimme kehittää peliämme tästä paremmaksi. – Kahron Ross

Näätien kovimmasta pistesaaliista vastasi toisen ottelunsa keltamustissa pelannut Steven Haney, jonka saldo oli 20 pistettä ja 7 levypalloa. Tehotilastojen kärkinimi oli taas Arnaldo Toro, joka repäisi 16 pisteen, 18 levypallon ja 5 syötön tupla-tuplan. Kahron Ross väänsi 13 pistettä, Lehto taas 7.Seagullsilta ainoana yli kymmenen pisteen pääsi Kenneth Manigault (12/6).


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


bottom of page