top of page

KTP liikaa kotonaan Näädille

Loukkaantumissumasta kärsivä BC Nokia hävisi Kotkassa KTP-Basketille 88-68 (42-29).

Korisliiga-kaudet ovat pitkiä ja usein kuoppaisella matkalla on edessä vastoinkäymisiä. Nyt Näätiä vaivaa loukkaantumissuma, joka kääntyi vahvuudeksi keskiviikkona Vilpasta vastaan, mutta perjantaina mentiin jälkihöyryillä.


Labovic pussitti 15 pistettä. Kuva: Mikko Mäkelä

Kotkaa vastaan ei jouduttu pelaamaan kuuden pelaajan voimin, kun Niko Mattila oli saanut pelikamppeet ylle, mutta silti jaloissa ei ollut potkua. KTP alkoi repimään eroa avausneljänneksen loppupuolella, eikä katsonut enää taakseen kotiyleisönsä edessä.


Bernard torjunnassa. Kuva: Mikko Mäkelä

– Pari kovaa matsia alla. Äijät ollut tosi väsyneitä. Ei haluta vääntää sitä tekosyitä, mutta se varmasti näkyi kentällä. Joukkue näytti väsyneeltä, heitettiin sen mukaan ja ei oikein jaksettu mennä korille, Aleksi Kantonen sanoi ottelun jälkeen.


– Normaalisti , kun oma joukkueeni pelaisi tällä ilmeellä, niin olisi kuulunut pukukopista tänne asti. Mutta nyt sanoin jätkille pukukopissa, että ei voi määräänsä enemmän vaatia keneltäkään, päävalmentaja Ville Tuominen myötäili.


– Kuormitus on tällä hetkellä ihan järkyttävä. Jokainen ottelu tässä sarjassa vaatii todella paljon, jos haluaa voittaa. Nyt vedetään viikonloppu henkeä, kun voi vetää.


Näätien pistemiehet olivat Malcolm Bernard (19/9), Dragan Labovic (15/9) ja Mattila (15/9).

Hienosti pelanneelta KTP:ltä erottuivat muun muassa Donte Thomas (16/8), Michael Pounds (14/5), Kevin Langford (11/8) ja Tyrell Nelson (10/6).

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page