top of page

KTP-Basket selkeästi parempi Kotkassa – Näädille toinen peräkkäinen tappio


BC Nokia kärsi kauden toisen tappionsa Steveco Areenalla Kotkassa, kun KTP-Basket oli 40 minuutin jälkeen parempi joukkue loppunumeroin 92-74 (48-40).


Kotijoukkue nappasi johdon itselleen toisella neljänneksellä, eikä sitä enää luovuttanut. Johto lähti kasvamaan tasaisesti neljännes kerrallaan kohti 18 pisteen loppueroa.


KTP piti poikkeuksellisen hyvin pallosta huolta, kun kotijoukkueelle tuli koko pelissä vain neljä menetystä. Näädät taas sortui 16 menetykseen.


– Meidän korttitalo on tällä hetkellä aika herkässä. Ei se paljoa osumaa tarvi, niin kyllä se hajoaa tällä hetkellä. Jokainen kerta, kun teemme asioita, kun sovittu, niin ollaan ihan ok. Jos syystä tai toisesta ei, niin kaveri rankaisee, kapteeni Antero Lehto kommentoi.


– KTP pelasi todella hyvin, he pelasivat lujempaa. He olivat ehdottomasti tänään parempi joukkue, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


BC Nokian parhaat pistemiehet olivat Johnathan Stove (21/4/4 syöttöä), Alan Herndon (20/10) ja Mikael Laihonen (12/5).Kotkalaisten selkeä ykkönen oli Roydell Brown (31/5/4 syöttöä), joka oli erityisen kovassa vedossa toisella neljänneksellä: Brown heitti KTP:n 23 pisteestä peräti 17. Kaksinumeroiset pistelukemat osuivat myös Vili Nyman (19/8), Brandon Sly (14/3) ja Jordan Giles (13/7).


Näädät pelaa seuraavan kerran perjantaina 21.10. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla, kun vastaan tulee Lahti Basketball.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page