Kouvot näännytti Näädät päätösneljänneksellä

Päivitetty: 29. joulu 2019


Kouvolan Kouvot pilasi BC Nokian kinkunsulattelut, kun kouvolalaiset löysivät vielä yhden lisävaihteen päätösneljänneksellä ja ajoivat Näädistä ohitse 68-77 (37-34) -voittoon Nokialla.


Kaikki näytti nokialaislaseilla hyvältä päätösneljännekselle asti, kun Näädät piti johtoasemaa hallussaan suurimman osan peliajasta. Näädät pääsi Shawn Hopkinsin korilla yhdeksän pisteen johtoon 64-55, kun viimeistä neljännestä oli pelattu minuutti. Tästä eteenpäin nokialaisten onnistumiset olivat harvassa ja molemmissa päissä pyöri Kouvolan versio hurrikaanista.


Kouvot vetäisi ohitse mielettömällä 14-0-juoksulla, jossa päätähtenä oli Derrick Barden, joka heitti koviakin heittoja sisään ja toisessa päässä kähvelsi pelivälineen kotijoukkueelta kerta kerran jälkeen. Noin kahdeksan minuutin pätkän aikana Näädät sai aikaan vain yhden pisteen, kun taas Kouvot myllytti 22.


Me romahdimme niin pahasti kuin koripallossa vain voi romahtaa. Kun he tajusivat, että meihin kannattaa laittaa painetta ja väsyttää, niin emme enää pärjänneet. – Greg Gibson

Loukkaantumisten vuoksi Näädät oli liikkeellä vajaalla kokoonpanolla ja minuutit jaettiin vain seitsemän pelaajan kesken. Vielä kun tähän kaikkeen lisää Tyler Flackin (2/3) virhevaikeudet, niin laajalla rotaatiolla pelannut Kouvot pääsi heittämään löylyä kiukaalle niin, että kotijoukkue läkähtyi.


Näätien parhaimmistoon kuuluivat ikitaistelija Ladarius Tabb (17/10), Daniel Dolenc (11/6), Demarcus Holland (12/7/6 syöttöä) ja parilla ilmavalla donkilla yleisöä huudattanut Shawn Hopkins (9/3).
Kentän kuningas oli kuitenkin Barden, jonka tilastorivi oli 22 pistettä, 10 levypalloa ja 7 riistoa. Kymmenen pisteen tai ylitse pääsivät myös Duke Shelton (10/10), David Gonzalvez (11/1/5 syöttöä) ja Vili Nyman (10/4).


Kauaa nokialaiset eivät voi jäädä murehtimaan tappiota, kun jo maanantaina Näädät matkustaa Ura Basket eGameStarsin vieraaksi Turun Kupittaalle.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.