top of page

Kouvot näännytti Näädät päätösneljänneksellä

Päivitetty: 29. jouluk. 2019


Kouvolan Kouvot pilasi BC Nokian kinkunsulattelut, kun kouvolalaiset löysivät vielä yhden lisävaihteen päätösneljänneksellä ja ajoivat Näädistä ohitse 68-77 (37-34) -voittoon Nokialla.


Kaikki näytti nokialaislaseilla hyvältä päätösneljännekselle asti, kun Näädät piti johtoasemaa hallussaan suurimman osan peliajasta. Näädät pääsi Shawn Hopkinsin korilla yhdeksän pisteen johtoon 64-55, kun viimeistä neljännestä oli pelattu minuutti. Tästä eteenpäin nokialaisten onnistumiset olivat harvassa ja molemmissa päissä pyöri Kouvolan versio hurrikaanista.


Kouvot vetäisi ohitse mielettömällä 14-0-juoksulla, jossa päätähtenä oli Derrick Barden, joka heitti koviakin heittoja sisään ja toisessa päässä kähvelsi pelivälineen kotijoukkueelta kerta kerran jälkeen. Noin kahdeksan minuutin pätkän aikana Näädät sai aikaan vain yhden pisteen, kun taas Kouvot myllytti 22.


Me romahdimme niin pahasti kuin koripallossa vain voi romahtaa. Kun he tajusivat, että meihin kannattaa laittaa painetta ja väsyttää, niin emme enää pärjänneet. – Greg Gibson

Loukkaantumisten vuoksi Näädät oli liikkeellä vajaalla kokoonpanolla ja minuutit jaettiin vain seitsemän pelaajan kesken. Vielä kun tähän kaikkeen lisää Tyler Flackin (2/3) virhevaikeudet, niin laajalla rotaatiolla pelannut Kouvot pääsi heittämään löylyä kiukaalle niin, että kotijoukkue läkähtyi.


Näätien parhaimmistoon kuuluivat ikitaistelija Ladarius Tabb (17/10), Daniel Dolenc (11/6), Demarcus Holland (12/7/6 syöttöä) ja parilla ilmavalla donkilla yleisöä huudattanut Shawn Hopkins (9/3).
Kentän kuningas oli kuitenkin Barden, jonka tilastorivi oli 22 pistettä, 10 levypalloa ja 7 riistoa. Kymmenen pisteen tai ylitse pääsivät myös Duke Shelton (10/10), David Gonzalvez (11/1/5 syöttöä) ja Vili Nyman (10/4).


Kauaa nokialaiset eivät voi jäädä murehtimaan tappiota, kun jo maanantaina Näädät matkustaa Ura Basket eGameStarsin vieraaksi Turun Kupittaalle.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page