Korisliigan ykkös-Seagulls vierailee Nokialla perjantaina


Susijengi-pelaajia vilisevä Korisliigan sarjakärki Helsinki Seagulls saapuu Nokian palloiluhallille ensimmäistä kertaa tällä kaudella perjantaina 13. joulukuuta, kun BC Nokia lähtee haastamaan Seagullsia klo 18:30.


Kun kesän aikana alkoi tulemaan uutista toisensa jälkeen tuutista, niin selväksi tuli, että Seagullsilla on kasassaan yksi Korisliigan kovimmista nipuista, jollei se kaikkein kovin. Päävalmentaja Jussi Laakson saaminen ruoriin on jo itsessään graniittinen veto, mutta päävalmentajan vanavedessä pääkaupungin ylpeyteen on tullut mm. Shawn Huff (11,6/4,5) ja Islannissa edelliskauden viihtynyt Antti Kanervo (14,1/2,1). Suomalaisille koripallofaneille nimet Tuukka Kotti (9,3/6,7) ja Timo Heinonen (8,4/3,5) tuskin esittelyjä myöskään kaipaavat.


Viidellätoista voitolla ja kolmella tappiolla Seagulls on Korisliigan sarjataulukon piikkipaikalla. Joukkuetilastoista löytyy hämmentäviä yksityiskohtia, joista 40,2%:n kolmostarkkuuteen Näätien päävalmentaja Greg Gibsonin huomio kiinnittyy.


Korisliigan paras joukkue tulee vierailulle Nokialle. Seagulls on ollut tasaisen erinomainen koko kauden ensimmäisen puoliskon. He heittävät uskomattomasti yli 40%:lla kaaren takaa kolmosia. Ei ole salaisuus, että puolustus kaikkine aspekteineen on meidän voittomme avain. Yksi asia puolustuksellisesti, johon pitää kiinnittää huomiota, on minimoida heidän laadukkaat heitot kauempaa. – Greg Gibson

Yli 40%:lla Seagulls on kaukana muista, kun lähimmäksi pääsee Salon Vilpas 36,9% tarkkuudella. Kuitenkin hämmentävin on syöttö-/menetyssuhde, joka stadilaisilla on häkellyttävä 2,51. Lähimmäksi pääsee Tampereen Pyrintö 1,89:llä. Pallosta siis pidetään huolta Seagullsin leirissä.


Näädät lähtevät otteluun Korisliigassa allaan tappio, mutta Suomen Cupissa voitto. Viimeiset neljä Näätien kotiottelua ovat päättyneet voittoon. Kannattaa tulla paikalle seuraamaan suomalaista huippukoripalloa.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.