Korisliigan kärkikamppailu Nokialla keskiviikkona

Korisliigan sarjataulukon ykkönen ja kakkonen kohtaavat keskiviikkona 14.11. Nokian palloiluhallilla, kun BC Nokian vieraaksi saapuu kahdeksan ottelun voittoputkessa porskuttava Salon Vilpas.


Yksi lapsukainen on lutviutunut Vilppaan rekordiin – ja se on vielä se ensimmäinen. Kun Korisliiga-kausi 2018/19 pyörähti käyntiin kevään finalistien kohdatessa Kauhajoelle, niin Karhu Basket veti pidemmän korren jatkoajan jälkeen 115-112. Sen jälkeen salolaiset ovat napsineet voittoja voiton perään.


Eikä edes voi puhua helposta sarjaohjelmasta, kun voitot ovat tulleet kahdeksasta eri vastustajasta. Joukossa on kärkikahinoissa olevia Pyrintöä, Näätiä, Kobria ja revanssi Karhusta. Kun Vilppaan organisaatiota kokonaisuudessaan katsoo etäältä, niin ei ole sattumaa, että Salon ylpeys on pelannut kaksi kertaa peräkkäin Korisliigan finaaleissa.

– Vilppaalla 8 voittoa putkeen ja meillä terveyshuolia, joten haastetta riittää taas, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Niko Mattilan pelaaminen keskiviikon ottelussa on vielä epävarmaa.

Näädät lähtee otteluun erityinen pätkä takanaan, kun viikon sisään nokialaiset saivat vastaansa Pirkanmaan paikallisvastustaja Tampereen Pyrinnön. Pyynikillä ei Näädillä ollut sanottavaa, mutta kotiluolassaan taistelutahto poiki komean revanssin ja kiinnityksen sarjataulukon toiseen sijaan.


– Osoitimme kuitenkin Pyrintö-voitossa, että sisua ja taistelutahtoa riittää, joten taistelemaan lähdetään, Tuominen lisää.


Voittoputkesta huolimatta Joonas Iisalon luotsaama Vilpas-ryhmä on kokenut pientä viilausta: D.J. Fenner korvattiin PeU-Basketista loistavia otteita esittäneellä Remond Brownilla ja vahvistusviisikkoon hankittiin vielä kokenut Antonio Ballard, joka ei ole vielä salolaisten kokoonpanossa keskiviikkona.


Vasta yhden pelin Vilppaassa pelanneen Brownin (0,0/3,0) lisäksi vieraiden ulkomaalaisvahvistukset keskiviikkona ovat Kouvoista viime kaudelta tuttu fyysinen Jamie Skeen (12,7/6,7), liukas takapelaaja Diante Baldwin (13,2/6,1/2,6) ja monipuolinen sisäpelaaja Brandon Taylor (13,2/6,1).

Suomalaisosasto on myös kivenkovaa: Susijengin vakiomiehet Juho Nenonen (11,6/4,1) ja Mikko Koivisto (9,3/1,8), viime kauden kehittynein pelaaja Henri ”Aksun veli” Kantonen (1,3/2,0), Miikka Luosmaa (2,1/2,4) ja Aatu Kivimäki (6,9/1,9).


Ja onhan siellä joku kaikkien aikojen syöttökuningas, joka voi taikoa hatustaan esimerkiksi tällaisen korin:Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.