top of page

Korisliigan alemman jatkosarjan kärkiottelu ystävänpäivänä Nokialla


BC Nokian Korisliiga-ottelut alemmassa jatkosarjassa jatkuvat ystävänpäivätiistaina 14.2. klo 18:30, kun Näätien vieraaksi saapuu Kobrat. Ystävänpäivän kunniaksi 50 ensimmäistä katsojaa saa kaksi lippua yhden hinnalla.


Missä mennään?


Alemman jatkosarjan kaksi kärkijoukkuetta – Kobrat ja BC Nokia – ovat pysyneet visusti paikallaan pudotuspeliviivan yläpuolella, vaikka pelejä on takana jo nelisen kappaletta. Joukkueet ovat nyt molemmat 13 voiton ja yhtä monen tappion saldolla, mutta Kobrat menee keskinäisten pelien piste-erolla keulille.


Pudotuspelipaikkoja ajatellen Tampereen Pyrintö hengittää niskaan kolmantena 12 voitolla ja 14 tappiolla.


Molemmat joukkueet pääsevät otteluun voitto allaan, kun Näädät kellisti lauantaina Lahti Basketballin, Kobrat taas viime keskiviikkona Tapiolan Hongan.Kobrat, Lapua


Alkukauden komeetta komeili jo sarjakärjessä, kunnes marraskuun loppupuolelta tammikuun alkuun asti kestänyt yhdeksän ottelun mittainen tappioputki syöksi lapualaiset alempaan jatkosarjaan.


Tappioputken jälkeen Kobrat on pelannut varsin hyvin, ainakin tuloksellisesti: kuudesta ottelusta neljä voittoa. Alemmassa jatkosarjassa joukkueen saldo on nyt kaksi tappiota ja kaksi voittoa.


Kobrien tämän kauden tehoista ovat vastanneet Danny Pippen II (19,3/7,4), Javion Ogunyemi (13,5/9,2), Kaelin KJ Jackson (17,0/4,2/6,3) ja Denzel Livingson (15,5/6,0). Ennakkotiedot kertovat, että loukkaantumisista toipuvilta Kobrilta on poissa ainakin Livingston.


Missä ja miten?


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page