top of page

Korihait saapuu vieraaksi Nokialle maajoukkuetauon kynnyksellä

Päivitetty: 16. marrask. 2021


BC Nokialla on Korisliigassa jäljellä vielä kaksi ottelua ennen maajoukkuetaukoa. Ensimmäinen niistä on kotikentällä Nokian palloiluhallissa, kun vieraaksi saapuu Korihait tiistaina 16.11. klo 18:30.


Missä mennään?


Nokialaisten osalta viikonloppu oli pettymys, kun lauantaina Näädät hävisi sarjasijoituksia ajatellen tärkeän ottelun Bisons Loimaalle. Uudessakaupungissa taas oli syytä iloon, kun Korihait nappasi kauden ensimmäisen voittonsa. Korihait kellisti kotikentällään Lahti Basketballin 86-62.


Näätien kauden saldo on nyt kolme voittoa ja seitsemän tappiota. Korihaiden yksi voitto ja yhdeksän tappiota. Joukkueet ovat peräjälkeen sarjataulukon pohjilla.


Korihait, Uusikaupunki


Kesällä Korisliiga-kartalla lävähti monta uutispommia, joista yksi suurimmista (ei ehkä ihan Petteri Koposen veroinen) oli Bojan Sarcevicin paluu Korihaihin.


Sarcevic aikoinaan saapui Bosnia-Hertsegovinasta Suomeen juuri Korihaihin 18-vuotiaana ja on sittemmin pelannut 15 kokonaista kautta Korisliigassa. Kymmenen vuoden tauon jälkeen Sarcevic on takaisin siellä, mistä tielleen Suomessa lähti.


Vaikka pelinrakennustontti on hallussa, niin Jarno Nikulan valmentamalla Korihailla on ollut vaikea alkukausi. Ensimmäiset yhdeksän ottelua päättyivät tappioihin, vaikka mukana on muutama tiukka tappio.


Ja jälleen kerran Korihait on antanut kasvumahdollisuuden muutamalle nuorelle pelaajalle, jotka tulevat vielä ponnahtamaan isompiin seuroihin lähitulevaisuudessa.


Mielenkiintoisin suomalaispelaaja: Sebastian Lindberg


Tapiolan Hongan kasvatti, 23 nuorten maaottelua, pari kautta HBA:ssa. Lindberg taitaa olla taas se pelaaja, joka vuoden taikka parin jälkeen siirtyy eteenpäin, nautittuaan ensin minuuteista, kehitysmahdollisuudesta ja vastuusta Korihaissa.


Lindberg tunnetaan ensisijaisesti hyvänä heittäjä ja aikuistasolla kolmosten heittoprosentti on heilunut 40 lähimailla. Näin tulokaskaudellaan Lindberg on heittänyt kolmosensa Korisliigassa 31,9 prosentin arvoisesti ja lähes viisi per peli.


19-vuotias Lindberg on saanut peliaikaa runsaat 20 minuuttia per ottelu, tilastojen ollessa 8,0 pistettä, 2,2 levypalloa ja 1,1 syöttöä per ottelu.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Korihait, 16.11.2021 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

  • Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon osoitteesta tiketti.fi/BCNokia

  • Ruutu+

  • Osallistu Pancho Villan tulosveikkaukseen BC Nokian kotiotteluissa ja voit voittaa jättimäisen sadan euron (100€) lahjakortin Pancho Villa Nokiaan.

  • Osallistuminen osoitteessa bcnokia.fi/tulosveikkaus

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page