top of page

Kobrissa edelliskaudella pelannut Justin Pierce liittyy Näätiin


BC Nokia ja Justin Pierce, 23, ovat tehneet pelaajasopimuksen. 201-senttinen Pierce pelasi viime kaudella Korisliigaa Lapuan Kobrissa.


Toista kauttaan ammattilaisena pelaava Pierce tilastoi kaudella 2020-21 Kobrille keskimäärin 16,6 pistettä, 5,2 levypalloa ja 3,5 syöttöä ottelua kohden.


Pierce aloitti kuluvan kauden Saksan Pro A:ssa, jossa hän edusti Kirchheim Knightsia kolmen ottelun verran, josta hän siirtyi samalla sarjatasolla pelaavaan Panthers Schwenningeniin avoimella sopimuksella. Neuvottelujen jälkeen Pierce päätti tarrata BC Nokian tarjoamaan sopimukseen.


Justin on peluri, joka pystyy pelaamaan eri pelipaikkoja ja tuo meille monipuolisuutta. Tiedämme, että hän pystyy pelaamaan Korisliigassa hyvällä tasolla, ja hän sopii siihen, mitä koitamme Nokialla tehdä. – Greg Gibson

Pierce pelasi kokonaisuudessaan Saksassa 10 ottelua, joissa hänen tilastonsa olivat 14,1 pistettä, 5,2 levypalloa ja 1,5 syöttöä ottelua kohden.


Jos BC Nokia saa Piercen peliluvan ajoissa, niin hän saattaa pelata jo keskiviikon kotipelissä Kataja Basketia vastaan. Pierce on jo saapunut Suomeen ja harjoitteli joukkueen kanssa maanantaina.


BC Nokialla on nyt kokoonpanossaan viisi ulkomaalaisvahvistusta, jotka pidetään joulukuun loppuun asti. Sen jälkeen tilannetta katsotaan uudestaan.


Pierce tulee olemaan poissa BC Nokian käytöstä 28. ja 30. joulukuuta pelattavissa otteluissa, koska hänelle on perhevelvoite kotimaassaan Yhdysvalloissa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page