top of page

Kiitos kaikesta, Matias Ojala


BC Nokiaa kaksi viimeistä kautta edustanut Matias Ojala, 32, ilmoitti viime sunnuntaina lopettavansa Korisliiga-uransa. BC Nokia haluaa kiittää Matiasta näistä kahdesta kaudesta ja toivottaa menestystä jatkoon.


Ojala edusti BC Nokiaa yhteensä 45 Korisliiga-ottelun verran ja päättyneellä kaudella hän tilastoi keskimäärin 4,3 pistettä ja 2,3 levypalloa ottelua kohden.


Kokonaisuudessaan Järvenpään Koripalloseuran kasvatti ehti pelata Korisliigassa peräti 14 kautta. Palkintokaapista Ojalalta löytyy kolme SM-hopeaa (2011, 2017, 2018) sekä yksi Suomen cup -mestaruus vuodelta 2011 Katajan paidasta. Ojala esiintyi myös Susijengissä kolmen ottelun verran.


– Lopettaminen on monen asian summa. Yksi iso syy oli oma terveys. Oli pieniä loukkaantumisia ja vanhoja vaivoja, jotka häiritsi pelaamista. Kahden viime kauden aikana ei ole ollut montaa kivutonta päivää. Sitten keväällä iski korona ja sitten sydänlihastulehdus päälle, niin kevät meni täysin pipariksi. Siinä ehti samalla miettiä, mitä tekisi tulevaisuudessa. Minulla on ollut viime kausien aikana mahdollisuus tehdä jo vähän töitä koriksen ohella ja kun kauden jälkeen tarjottiin saumaa siirtyä täysipainoisesti sille puolelle, niin päätin tarttua siihen, Ojala aloittaa.


– Kahden viimeisen kauden aikana on tullut BC Nokian ympyröissä tutustuttua upeisiin ihmisiin. Mitä on nyt ehtinyt pohtia menneitä vuosia, niin kaikki mitä muistuu ja jää mieleen on ihmiset. He, joiden kanssa on päässyt tekemään töitä, tutustumaan ja viettämään aikaa.


BC Nokia haluaa kiittää Matiasta näistä kahdesta kaudesta ja toivoo kaikkea hyvää jatkoon. Olet ollut todellinen ammattilainen ja uskomme, että tulet menestymään myös koripalloparkettien ulkopuolella.
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page