top of page

Kauhajoki siirtyi yhden voiton päähän välieristä


BC Nokia hävisi kolmannen puolivälieräottelun Kauhajoen Karhu Basketille 96-74 (46-37). Kauhajoki johtaa 3-0 puolivälieräsarjaa, joka on katkolla sunnuntaina Nokialla.


Kuten edellisessä kolmessa ottelussa, niin Näädät oli erinomaisesti mukana tiettyyn pisteeseen asti. Avausneljänneksellä nokialaiset jopa veivät peliä, kiitos Lassi Nikkarisen 12 pisteen, mutta toisella neljänneksellä Karhu vetäisi ohitse.


Tuli liikaa menetyksiä, mikä on ollut kaikissa peleissä ongelma. Emme käyttäneet ekoja heittoja, sen jälkeen ei sitten löydetty enää parempia. – Lassi Nikkarinen

Tulimme hyvin peliin, ensimmäinen erä oli todella hyvä. Sen jälkeen alkoi alamäki, emmekä päässeet enää takaisin peliin. – Lauri Toivonen

Kolmannella neljänneksellä ero repsahti lopullisesti, kun Karhu vei kymmenenminuuttisen 29-18 ja karkasi yli kahdenkymmenen pisteen johtoon, josta nokialaisilta ei löytynyt enää eväitä nousta takaisin.


Vielä kuitenkin ollaan sarjassa hengissä ja seuraavaksi pelataan kotona. Nyt on lauantaina aikaa etsiä hyvät energiat siihen matsiin. – Antero Lehto

Nokialaisten pistekolmikon muodosti Nikkarinen (20/3/5 syöttöä), Antero Lehto (18/2/5) ja Gokul Natesan (15/7/3 riistoa). Peetu Piirtola (7/3) pelasi myös erinomaiset 13 minuuttia. Huomioitavaa on, että Piirtola oli nokialaisten ainoa pelaaja, jolla plus-miinus-tilasto ei ollut negatiivinen, vaan neutraali nolla.


Kuten aiemmissakin peleissä, niin Kauhajoki näytti laajuutensa. Kuusi pelaajaa teki kymmenen pistettä tai enemmän: Jeff Garrett Jr (18/15), Eero Innamaa (14/2), Anthony Hilliard (14/5), TJ Holyfield (12/10), Bojan Sarcevic (11/1/5) ja Okko Järvi (10/5/5).


Puolivälieräsarjan neljäs ottelu pelataan sunnuntaina 21.3. klo 18:00 Nokian palloiluhallilla.Ottelun lehdistötilaisuus


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page