top of page

Kauhajoen Karhu Basket osoittautui liian suureksi palaksi Näädille


BC Nokian viimeinen Korisliiga-ottelu ennen MM-karsintojen tuomaa taukoa päättyi tappioon, kun hallitseva Suomen mestari, Kauhajoen Karhu Basket, oli etevämpi Nokialla loppulukemin 76-86 (40-35).


Kauhajoen erinomaisen alun jälkeen Näädät sai sekoitettua vieraiden pakkaa kipuamalla rinnalle ja ohitse puoliajalle mennessä. Kauhajoki kuitenkin nappasi piikkipaikan kolmannella neljänneksellä, jonka Karhu vei 16-27. Tämän jälkeen nokialaiset sinnittelivät mukana, mutta Karhu piti Näädät kannoillaan.


– Parempi fiilis voiton jälkeen kuin tiistaina. On oikeita tapoja hävitä pelejä ja sitten on hirveitä tapoja. Tänään oli oikea tapa hävitä peli. Kauhajoki on erittäin hyvä koripallojoukkue, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi ottelun jälkeen.


Keskiviikkona Unkarissa FIBA Europe Cupia pelannut Karhu pyöritti koko 11 pelaajan kokoonpanoaan, josta kaksinumeroisille pistelukemille nousivat Jaye Crockett (20/11), Lee Skinner (14/6), Severi Kaukiainen (12/1), Cameron Jones (11/2), Henri Kantonen (11/1/5 syöttöä) ja Manny Patterson (10/7).


Näätien paras pistemies oli Johnathan Stove (25/3), joka sai tukea muun muassa Xavier Fordilta (15/4), Antero Lehdolta (12/4) ja Mikael Laihoselta (10/8).– Oli siinä paljon parempia juttuja kuin Katajaa vastaan, mutta Karhu suorittaa sellaisella rutiinilla, että jos ei tuo parastansa, niin jälki on tällaista, Laihonen kommentoi.


BC Nokialla on edessään nyt kahden viikon mittainen tauko, kunnes Näädät matkustaa itään Tampereen Pyrinnön vieraaksi lauantaina 19.11.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetket0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page