top of page

Kauden alun yskähdellyt Korihait Näätien perjantaihaaste


Viikon tauon jälkeen BC Nokia palaa Korisliiga-parketeille perjantaina ensimmäinen marraskuuta Uudessakaupungissa, kun Näätiä isännöi ensimmäistä voittoaan metsästävä Korihait. Näätiä kannustamaan lähtee Alakulma, jonka tunnelmallisessa bussissa on vielä tilaa.


Ensimmäisenä oman joukkueen asiat alta. Viime viikon härkäviikoissa Näädät kohtasi kolme Korisliigan kärkijoukkuetta, josta jäi käteen se kuuluisa luu. Otteluohjelma ei ole missään nimessä ollut suotuisa nuorelle joukkueelle, joka vielä hakee identiteettiään, mutta hyviä elementtejä varmasti jokainen näkee katsomoon asti.


Meillä ei ole paras valmistautumisviikko alla, mutta tiedämme, että Korihait on valmiina hakemaan ensimmäistä voittoaan. Nyt on aika nähdä, että pystymmekö olemaan tasaisia ja tuomaan yhdessä molempiin päihin kenttää laatuminuutteja. – Greg Gibson

Alakulma on järjestämässä bussimatkan Uuteenkaupunkiin, jonne kannattaa pikaisesti ilmoittautua mukaan. Lähtö on klo 15:30 Nokian palloiluhallin parkkipaikalta.Sitten Korihaihin…


Vaikeaa on ollut Uudessakaupungissa. Kausi on ollut tappiota tappion jälkeen, kun Korihait on pelannut kahdeksan ottelua. Viimeisimmässä kotiottelussa KTP-Basketia vastaan paikalla oli 397 katsojaa, joka on aivan liian vähän Uudenkaupungin kaltaiselle koripallopitäjälle ja varsinkin Pohitullin kaltaiselle pelikentälle, joka huokuu koripallohistoriaa.


KTP-Basketin päävalmentaja Tomi Kaminen jo sen sanoi paremmin lehdistötilaisuudessa.


On kovaa hävitä ja saada ympärilleen negatiivinen tunnetila. Joukkue tarvitsee silloin työntämistä, tukea ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, jotta hyviä asioita alkaa tapahtua, Älkää jättäkö joukkuetta yksin. – Tomi Kaminen


Vuosien varrella juuri Pohitullissa näinä vaikeina hetkinä Korihait on napannut kovia kotivoittoja, jotka ruokkivat tunnelmaa. Vauhtia on haettu pelaajavaihdoksilla, joissa Andre Berry sai lähtöpassit ja tilalle tulivat Jalen Henry sekä Trey Zeigler. Kumpikaan ei ole vielä peliäkään ehtinyt pelata. Suomalaisista Vesa Heinonen on ollut ehdoton piristysruiske.


Jos et ole, syystä tai toisesta, lähdössä Alakulman matkaan, niin koko kauden ajan Näätien vierasottelut ovat katsottavissa Elisa Viihteeltä.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page