top of page

Kataja juoksi Näädiltä tassut alta


BC Nokia joutui palaamaan Joensuusta tappio niskassaan, kun isäntäjoukkue Kataja Basketin 36 pisteen kolmas neljännes päihitti Näädät 91-82 (39-43).


Kun Näädät oli saanut sairastuvalta pelaajia takaisin parketille, niin paketti näytti olevan hyvin kasassa. Kolmas neljännes oli kuitenkin synkkä, kun Ilari Seppälän johdattama Kataja vei kymmenminuuttisen 36-15.


– Kataja tuli kolmannelle neljännekselle juuri, kuten arvelimmekin eli Ilari Seppälä koittaa lähteekö heitto rullaamaan ja tänään se lähti. Vuosi sitten aika tarkalleen olimme täällä ja kaikki meni juuri samalla tavalla. Ei tämän pitänyt tulla meille yllätyksenä, sillä olimme puhuneet tästä, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen aloitti.


– Kun Kataja toteuttaa tuolla tasolla ja Seppälä laittaa nuo heitot pussiin, niin vaikeaa on. Voitimme kolme neljännestä tänään, joten tappion syy löytyy kyllä kolmannen neljänneksen suorittamisesta


Positiivisissa merkeissä Daniel Dolenc teki debyyttinsä Näädät-paidassa tällä kaudella. Dole osoitti olevansa vireessä tehtailemalla vajaassa 18 minuutissa 11 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Myös Aapeli Alanen (10/5) palasi kentille loukkaantumisen jälkeen.


Näätien pistekuningas oli Dragan Labovic (22/10), jota säestivät Sean O'Mara (15/9), Malcolm Bernard (11/7/5) ja Vuk Malidzan (8/4/5). Katajan pistenelikko oli Vincent Simpson (21/2/5), Seppälä (20/1/3), Daniel Mullings (16/5/5/6 riistoa) ja Topias Palmi (15/4).


Hurjan alkukauden jälkeen Näädille nyt alkava maajoukkuetauko tulee oikeaan paikkaan. Aloitettuaan kauden kuudella voitolla ja kolmella tappiolla, Näädät on vaipunut neljän ottelun tappioputkeen – osittain loukkaantumissuman takia.


Tästä huolimatta pitää muistaa, että Näädät on sarjataulukossa neljäntenä!


Ottelut jatkuvat 8.12. Nokian palloiluhallilla, kun vieraaksi saapuu Helsinki Seagulls.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page