top of page

Kalle Peltonen ja Näädät yksivuotiseen jatkosopimukseen


BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Kalle Peltonen, 24, ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen.


201-senttinen Peltonen saapui kaudeksi 2022-23 BC Nokialle Kauhajoelta ja lunasti heti paikkansa Näätien luottorotaatiopelaajana. Peltonen tilastoi reilun 15 minuutin peliajalla 3,2 pistettä ja 2,5 levypalloa ottelua kohden.


– Aina löytyy paikka jätkille, jotka työskentelevät kovaa, ovat hyvällä asenteella liikenteessä ja luotettavia. Se on Kalle, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


– Loistava homma, että saan jatkaa tutussa ympäristössä, hyvien valmentajien alaisuudessa. Omalta osalta odotan, että hyvän treenikesän jälkeen olen parempi kuin edellisellä kaudella ja pystyn auttamaan joukkuetta monipuolisesti molemmissa päissä kenttää. Nähdään hallilla, Peltonen kommentoi.


Jyväskyläläislähtöinen Peltonen edusti ennen Nokiaa kaksi kautta Kauhajokea, josta hänelle kertyi palkintokaappiin SM-hopea (2021) ja SM-kulta (2022).


Peltonen on HoNsU-kasvatti, joka pelasi ennen Korisliigaa miesten I divisioona A:ssa Jyväskylä Basketball Academyssä neljä kautta (2016-2020) ja sitä ennen kolme ottelua kaudella 2015-16 kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa, JBA:n edeltäjässä.


Suomen nuorisomaajoukkueissa Peltonen on pelannut seitsemän ottelua.


BC Nokialla on julkaistut pelaajasopimukset ensi kaudesta Niko Mattilan, Elias Sauramon, Antti Ahosen, Hugo Bomanin, Tomas Murphyn ja Kalle Peltosen kanssa. Joukkuetta valmentavat Greg Gibson ja Aleksi Koskinen. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page