top of page

Kaikki on vielä omissa käsissä – Näädät matkustaa Lapualle Kobrien vieraaksi


Korisliigan alempaa jatkosarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta, kun BC Nokia matkustaa lauantaina 26.3. Lapualle, jossa Näädät kohtaa Kobrat klo 16:00. Näädillä on vielä mahdollisuudet nousta pudotuspeleihin kahdella viimeisellä ottelulla.


Missä mennään?


Alempi jatkosarja on ollut erittäin vaikea nokialaisille. Kaikki alkoi siitä, että Näädät tippui hiuksenhienosti ulos ylemmästä jatkosarjasta, mutta sen jälkeen kyyti on ollut kylmää: pelaajia on ollut pois erinäisistä syistä pois, paukkuja ei ole tuntunut olevan ja lopputulos on kahdeksan ottelua, joista vain kaksi voittoa. Sijoituskin on muuttunut alemman jatkosarjan ykkösestä kolmoseksi, pudotuspeliviivan alapuolelle.


Kahdesta pudotuspelipaikasta kilpailee nyt kolme joukkuetta (BC Nokia, Kataja Basket ja Lahti Basketball), jotka ovat tasapisteissä. BC Nokialla on kaksi ottelua jäljellä, joista viimeinen on Katajaa vastaan, joten kahdella voitolla Näädät on varmasti pudotuspeleissä. Kaikki on siis omissa käsissä.


Kobrat ovat taas kaksi voittoa kolmikon takana, joten heilläkin on – ainakin teoreettiset – mahdollisuudet päästä vielä pudotuspeleihin. BC Nokian tiedotuksen matikkapää ei kykene laskemaan, mitkä ovat mahdolliset skenaariot mihinkin sijoitukseen.


Kobrat, Lapua


Kobrien kausi on suunnilleen joulukuusta lähtien ollut erittäin vaikea. Loukkaantumisia, sairastumisia ja niin edespäin. Lapualaiset olivat pienen hetken suhteellisen terveenä, mutta ilmeisesti loukkaantumishuolet ovat palanneet. Takana on kolme tappiota putkeen: Katajalle, Bisonsille ja Korihaille.


Vaikka olemmekin olleet epätasaisia lähiaikoina, niin kaikki on meidän käsissä edelleen pudotuspelejä ajatellen. Lapualla on pelaajia, jotka todellakin osaavat tehdä pisteitä ja meidän puolustuksemme on kateissa, joten yhdistelmä ei ole kovin hyvä meille. On vaikeaa pistää kytkin yhtäkkiä päälle, mutta meillä ei ole vaihtoehtoja. – Greg Gibson

Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin helmikuun lopulla, jolloin BC Nokia voitti Kobrat kotikentällään 88-82. Arnaldo Toro pääsi silloin riehumaan 20 pisteen ja 25 levypallon mitalla. Peli ratkesi hyökkäyslevypalloihin, joita Näädille kertyi 16 kappaletta.


Missä ja miten?


  • Kobrat – BC Nokia, la 26.3.2022 klo 16:00 @ Lapuan urheilutalo

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page