top of page

Alemman jatkosarjan kärkiottelu lauantaina Joensuussa – Näädät kohtaa Katajan


BC Nokian Korisliiga-ottelut alemmassa jatkosarjassa jatkuvat lauantaina 12.3. klo 16:00, kun Näädtä matkustaa Joensuuhun kohtaamaan Kataja Basketin.


Missä mennään?


Alempi jatkosarja on päässyt vähän varkain kutkuttavaan tilanteeseen, kun neljä joukkuetta ovat kahden tai yhden voiton päässä toisistaan. Kärkinelikko on nyt BC Nokia (12 voittoa/14 tappiota), Kataja (11/15), Lahti Basketball (10/16) ja Kobrat (10/16). Eikä vitonen eli Bisons Loimaa (8/18) kauhean kaukana ole.


Maaliskuu on vielä aikaa pelata ja kaksi parasta joukkuetta etenevät pudotuspeleihin. Joukkueilla on enää kuusi ottelua jäljellä.


Kataja Basket, Joensuu


Jos Näädät on aloittanut alemman jatkosarjan ottelut yskähdellen, niin samaa voi sanoa Katajasta. Joukkueilla on sama saldo: neljä ottelua, joista vain yksi voitto. Paremmin sujuneen runkosarjan myötä joukkueet ovat kuitenkin edelleen samoilla sijoituksilla kuin sinä hetkenä, jolloin sarja jaettiin jatkosarjoihin: Nokia ykkösenä, Kataja kakkosena.


Katajalla on alla voitto, kun joensuulaiset päihittivät alkuviikosta Lahti Basketballin vieraissa 60-76.


Tuossa pelissä erottuivat samat herrat, jotka ovat olleet Katajan kantavia voimia aiemminkin: Susijengin väkkärä Jamar Wilson sekä vahvistuskolmikko Nicholas Griffin, Christopher McKnight ja Rahlir Hollis-Jefferson.


Ikävä kyllä Niko Mattila on poissa Katajan vahvuudesta, koska hän sai tiistaina – aamupäivänä ennen Katajan ja Lahti Basketballin peliä – sairaskohtauksen. BC Nokia toivottaa Nikolle pikaista tervehtymistä.


Missä ja miten?


  • Kataja Basket – BC Nokia, la 12.3.2022 klo 16:00 @ LähiTapiola Areena

  • Ruutu+

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page