top of page

Vauhdikas Kobrat vierailee Nokialla keskiviikkonaBC Nokia pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, joiden kohokohta on keskiviikkona 28. elokuuta, jolloin Nokialle saapuu pirteästi aloittanut Kobrat Lapualta. Perjantaina nokialaiset taas matkustavat Suomenlahden rannalle KTP-Basketin vieraaksi.


Missä mennään?


Näädät lähtee viikkoon pesemään turkkiaan kahden peräkkäisen tappion jälkeen ja kokonaisrekordilla yksi voitto ja kaksi tappiota. Kotiyleisönsä eteen Näädät pääsee vasta toista kertaa keskiviikkona, kun edellisestä on jo ehtinyt kulua miltei viikko. Silloin Näädät pisti Korisliigan mestarisuosikki Helsinki Seagullsin ahtaalle Nokian palloiluhallissa.


Keskiviikon vieras Kobrat ovat myös ehtineet pelata kolme ottelua, joista lapualaiset ovat keränneet kaksi kotivoittoa Korihaista ja Kauhajoesta. Ainoa tappio on tullut vieraissa yhden pisteen erolla Salon Vilppaasta.


Lapua on näyttänyt alkukaudesta kykynsä tehdä paljon pisteitä. He heittävät erityisen hyvin kaukaa ja juoksevat kenttää erinomaisesti. Antto Nikkarinen johtaa peliä ja joukkue pelaa hyvin. Emme voi tulla peliin samalla tavalla kuin viime viikolla ja odottaa voittoa. – Greg Gibson


Näätien loukkaantumisraportti: Michael Besselink 10+ viikkoa.


Kobrat, Lapua


Kobrat on nauttinut kauteen lähtiessä jatkuvuuden luksuksesta suomalaisosastolla, kun runkopelaajat Antto Nikkarinen, Juho Lehtoranta ja Jussi Turja jatkoivat joukkueessa. Merkittävin muutos edelliskauteen on kesän Susijengi-matseissa ihastuttanut Remu Raitanen, joka ei ole tähän mennessä vielä Korisliiga-debyyttiään tehnyt loukkaantumisen vuoksi.


Kobrat ovat monilta osin tuttua kauraa jo edellisvuosilta. Lapualaisilta löytyy runsaasti tulivoimaa kaaren takaa ja erityisesti avoimella kentällä joukkue on tehokas ja parhaimmillaan. Kolmosensa lapualaiset ovat heittäneet kolmessa pelissä hurjalla 45,8% tarkkuudella (11,0/24,0 ottelua kohden).


Merkittävimmät suomalaispelaajat: Antto Nikkarinen, Juho Lehtoranta, Ville Turja, Remu Raitanen

Ulkomaalaisvahvistukset: Justin Pierce, Jordan Loveridge, Anthony Gaines Jr, Nathanial GrimesMielenkiintoisin suomalainen: Antto Nikkarinen


29-vuotias Nikkarinen voitti Korisliigan vuoden pelaajan palkinnon kaudella 2016/17 pelatessaan Seagullsin riveissä 10,5 pisteen ja 7,3 syötön keskiarvoilla. Nyt hän on aloittanut kauden 12,3 pisteellä ja 9,7 syötöllä per peli.


Nikkarinen on ehdotonta suomalaispelinrakentajien eliittiä Korisliigassa. Kobrat on näyttänyt hyviltä alkukaudesta; jos samanlainen boogie jatkuu läpi kauden, niin ei ole ihan hatusta vedetty, että hänellä on mahdollisuudet kilpailla jo toisesta vuoden pelaajan tittelistä.


Mielenkiintoisin ulkomaalaispelaaja: Jordan Loveridge


Loveridge saapui Suomeen suoraan Anton Mirolybovin ja nokialaiskasvatti Aleksi Koskisen valmentamasta Gmundenista, Itävallasta. Kobrille on vuosien saatossa ollut tyypillistä, että joukkueesta löytyy ainakin yksi vahvistus, joka taistelee tosissaan sarjan pistekuninkuudesta. Ensivaikutelma sanoo, että tällä kertaa se on Loveridge.


Missä ja miten?


BC Nokia – Kobrat, 28.10.2020 klo 18:30 @ Nokian palloiluhalliSuosittelemme ennakkolipun ostamista. Netistä liput voi ostaa Tiketti.fi:stä tai livenä BC Nokian toimistolta torstaina ja perjantaina klo 12-18. Huomioithan, että Korisliigan otteluissa on kasvomaskiedellytys.Miten toimin katsojana?


  • Tule vain terveenä peliin

  • Osta lippusi ennakkoon

  • Lataa Koronavilkku kännykkääsi

  • Käytä kasvomaskia

  • Yski ja aivasta hihaan

  • Pidä turvavälit (+1 m)

  • Muista ylläpitää hyvää käsihygieniaa

  • Kunnioita turvavälejä urheilijoihin ottelutapahtumassa ja sen jälkeen

  • Jos koet itsesi ottelun aikana sairaaksi, lähde kotiin

  • Noudata ottelujärjestäjän ohjeita

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page