top of page

Pyynikiltä jäi Näätien näppeihin avaustappio

BC Nokia kärsi ensimmäisen tappionsa tällä Korisliiga-kaudella, kun Näädät hävisi Tampereen Pyrinnölle Pyynikillä pelatussa Pirkanmaan paikalliskamppailussa 101-89 (50-42).

Tuloksellisesti nokialaiset pysyivät mukana miltei puoliajalle asti, kun ottelu eteni tasaisissa merkeissä. Juuri ennen puoliaikaa Pyrintö sai kasattua liki kaksinumeroisen johdon, minkä he kykenivät pitämään läpi toisen puoliajan.

Murheenkryyniksi nousi menetykset, joita kertyi kokonaisuudessaan 24 kappaletta. Vastaavasti Pyrintö sai menetyksistä 15 riistoa, joista tamperelaiset pääsivät juoksemaan nopeita hyökkäyksiä.

Kolme neljännestä emme pystyneet pitämään huolta pallosta ja se oli käytännössä layup-harjoitus Pyrinnölle. – Greg Gibson

Näätien parhaaksi pistemieheksi nousi Antti Ahonen (18/1), joka oli omimmillaan ensimmäisellä neljänneksellä, jolloin nokialaiset johtivat parhaimmillaan 12 pistettä. Pyrintö kuitenkin onnistui kampeamaan itsensä peliin mukaan.

Ahosen lisäksi sukkaa heiluttivat Arnaldo Toro (17/17), Anthony Adger (16/2/6 syöttöä/4 riistoa), Terry Thomas (15/2) ja Antero Lehto (11/1/6 syöttöä).

Pyrinnön pistekvartetti oli Romani Hansen (25/7), Devante Foster (17/5), Lassi Kilpinen (15/1) ja Shaquille Keith (15/4/7 syöttöä).