top of page

Näätien valmennustiimi jatkaa vahvaa työtään myös ensi kaudella!

BC Nokia Näädät on vahvistanut valmennustiiminsä kaudelle 2024–25. Valmennuksessa jatkavat tällä kaudella kovaa tulosta tehneet Greg Gibson ja Aleksi Koskinen, jotka ovat olleet merkittävässä roolissa joukkueen menestyksen takana.


Kuva: Jani Virolainen

”BC Nokian organisaatio on ottanut minut ja perheeni mielettömän hyvin vastaan ja se onkin syy, mikä on saanut minut pysymään Nokialla. Tämän yhteisön ja näiden ihmisten kanssa haluan tehdä jatkossakin töitä ja kuulua nimenomaan tähän yhteisöön.” –Greg Gibson

 

”Olen viihtynyt hyvin Nokialla, hommat on toiminut mallikkaasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Meillä on ensikaudelle olemassa vahva runko, minkä päälle pääsemme rakentamaan kokonaisuutta. Pohjapiirustukset on jo piirretty, nyt vain kasaamaan palikoita päällekkäin.”

–Aleksi Koskinen

 

Koskinen ja Gibson ovat tehneet upeaa työtä BC Nokian kehittämisessä. Kaksikko on ollut keskeisessä asemassa joukkueen menestyksen takana. BC Nokia saavutti itselleen Korisliigan runkosarjan toisen sijan, Suomen Cup toisen sijan ja pelaavat tällä hetkellä paikasta Korisliigan finaaleihin.

 

Nokian Tiikeri jatkaa vahvoja otteitaan

 

Fysioterapeuttina ensi kaudella jatkaa kokenut ammattilainen Tommi Tatti. Tatti aka ”Nokian Tiikeri” tuo joukkueeseen arvokasta osaamistaan ja kokemustaan. Nokian Tiikerin tavoitteena on vahvistaa BC Nokian fyysistä kuntoa entisestään ja pitää huolta joukkueesta myös kaudella 2024–25.Kuva: Rami Myllymaa

 

”Odotan ensi kautta innolla. Olen itse täällä pikkupoikana jo pelannut, joten Nokialla hyvin.”

 

2024–25 kauden pelaajarungon osalta joukkueessa nähdään tuttuja ja luottamuksensa osoittaneita pelaajia. Kapteeni Niko Mattila johtaa joukkuettaan vakaalla otteellaan, kun taas Thomas Murphy, Hugo Boman ja Antti Ahonen tuovat laajaa ja vahvaa osaamista joukkueeseen.

 

Kausi 2024–25

 

Valmentajien lisäksi joukkueen menestyksestä kertovat myös pelaajien keskinäinen yhteistyö ja sitoutuminen sekä kannattajien suuri tuki. BC Nokian ensi kausi näyttää lupaavalta, ja joukkue on valmis taistelemaan vieläkin suuremmista saavutuksista uudessa hallissa.

 

”Uusi halli lupaa pelkkää hyvää. Siellä harjoittelemista voi taas kehittää taas eteenpäin ja erityisesti fanit tulevat viihtymään siellä.”

–Aleksi Koskinen

 

Koko BC Nokian yhteisö odottaa jo malttamattomina tulevaa kautta – kannattajia unohtamatta, jotka osoittaa tukensa pyyteettömästi kaudesta toiseen niin koti- kuin vieraskentillä.

 

Olethan sinäkin mukana ensi kaudella? Osta kausikorttisi nyt.

 

 

 

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page