top of page

Matias Ojala tarrasi kiinni optiovuoteensa ja jatkaa Näädissä myös ensi kaudella


Matias Ojala, 31, ja BC Nokia ovat solmineet jatkosopimuksen, jonka myötä veteraanilaituri jatkaa Näädissä myös ensi kauden. Ojalan ja Näätien välinen jatkosopimus on mallia 1+1, jossa toinen vuosi on molempien osapuolien välinen optiovuosi.


199-senttiseltä Ojalalta löytyy jo rutkasti Korisliiga-kokemusta, sillä tuleva kausi on hänen neljästoista Suomen pääsarjatasolla. Päättyneellä kaudella Ojala tilastoi Näädille keskimäärin 8,0 pistettä ja 3,4 levypalloa ottelua kohden, heittäen kakkosensa mainiolla 64,1 prosentin tarkkuudella.


Matias on todellinen ammattilainen, joka tuo johtajuutta ja työmoraalia. Hän on luotettava pelaaja, josta tietää, että hän on aina paikalla ja peleissä hänestä tietää, mitä saa. Se on asia, jota olen oppinut valmentajaurani aikana arvostamaan. – Greg Gibson

Päättynyt kausi oli Ojalalle hänen ensimmäisensä Nokialla. Tulevalla kaudella hän muodostaa yhdessä Antero Lehdon kanssa Näätien kokeneen kaksikon, joka toimii esimerkkinä nuorille pelaajille.


Antero hoitaa sen oman puolensa eli näyttää sekä esimerkillä että suupalttina puhuu paljon. Itse koetan enemmänkin esimerkin avulla tuoda kokemusta mukaan. – Matias Ojala

Kolmentoista Korisliiga-kauden lisäksi Ojalalle on kertynyt otteluita myös VTB-liigassa (Bisons Loimaa) ja FIBA Europe Cupissa (Kataja Basket). Järvenpään Koripalloseuran kasvatti on myös esiintynyt Suomen miesten maajoukkueessa, Susijengissä kolmen ottelun verran.


Palkintokaapista Ojalalta löytyy kolme SM-hopeaa (2011, 2017, 2018) sekä yksi Suomen cup -mestaruus vuodelta 2011 Katajan paidasta.


BC Nokian sopimuspelaajiin tulevaksi kaudeksi kuuluvat Antero Lehto, Matias Ojala, Antti Ahonen, Hugo Boman ja Tevaun Kokko.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page