top of page

Kahron Ross BACK TO BACK!

BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Kahron Ross, 28, ovat solmineet kautta 2024-25 koskevan pelaajasopimuksen. 180-senttinen Ross juhli Suomen mestaruutta viime vuonna BC Nokian paidassa.


Kahron Ross on tuttu näky Nokialla


Kahron Ross saapui Nokialle ensimmäisen kerran kaudella 2021-22, jolloin Ross pelasi Näätälaumassa Greg Gibsonin alaisuudessa 29 ottelua 13 pisteen, 3,2 levypallon ja 6,5 syötön keskiarvoilla. Tuolloin Ross siirtyi Näätiin kesken kauden Anton Mirolybovin sekä nykyisen BC Nokia -valmentaja Aleksi Koskisen alaisuudesta Swans Gmundenista. Viime kaudella Ross siirtyi lokakuussa Nokialle Tsekeistä, jossa hän aloitti kauden SLUNETA Ústí nad Labemin joukkueessa.

 

”Olen erittäin innoissani saadessani Kahronin takaisin Nokialle. On aina erinomainen asia kun saat loistavan pelaajan takaisin joukkueeseesi, mutta vielä lisäksi saat upean ihmisen sekä joukkuekaverin. Kahron on luotettava pelaaja ja tiedän, että koko Nokia on innoissaan saadessaan oman pelirakentajansa takaisin joukkueen takakentälle.” – Greg Gibson


Kuvaaja: Jani Virolainen

 

Viime kaudella Ross pelasi BC Nokian paidassa 47 ottelua, joissa hän viimeisteli keskimäärin 12,9 pistettä, otti 3,3 levypalloa ja antoi 5,1 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden. Tärkeästä roolista mestarijoukkueessa viestii myös pelattu peliaika, joka oli pudotuspeleissä yli 36 minuuttia ottelua kohden.

 

BC Nokia toivottaa lämpimästi viime kevään Suomen mestarin takaisin Nokialle.


Kauden 2024-25 joukkueen tilanne 20.6.2024: Niko Mattila, Antti Ahonen, Hugo Boman, Fiifi Aidoo, Max Besselink, Aamos Nikula ja Kahron Ross.
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page