Ladies Night -huutokauppa oli menestys


BC Nokia puki ainutlaatuiset pinkit pelipaidat Ladies Night -ottelussa. Kuva: Jani Virolainen

BC Nokian miesten Korisliiga-joukkue juhli naistenpäivää jo 6.3, kun Näätien vieraaksi saapui hallitseva Suomen mestari Karhu Basket.

Ottelun BC Nokia pelasi uniikeissa pinkeissä pelipaidoissa. Kyseiset paidat laitettiin ottelun jälkeen huutokauppaan, joka kesti 13.3. saakka. Paidoista saatavat myyntivoitot ohjataan Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle.

Huutokauppa keräsi yhteensä satoja huutoja ja kokonaispotti oli noin 2400€. Kiinnostavimpana kohteena oli kapteeni Dragan Labovicin paita, jonka hinta kohosi peräti 460 euroon. Kaiken kaikkiaan myynnissä oli 13 ainutlaatuista pinkkiä pelipaitaa.

Labovic ojentaa pallon Ahoselle. Ottelu päättyi Karhu Basketin voittoon. Kuva: Jani Virolainen

– Emme osanneet ennakoida kuinka huutokauppa onnistuisi, sillä Koripallon osalta vastaavista ei ole juurikaan kokemusta ja se mitä on, niin hinnat ovat pysyneet maltillisina. Näin ollen lopputulos oli todella positiivinen. Iso kiitos kuuluu kaikille huutokauppaan osallistuneille tahoille. Saimme merkittävän summan kasaan ja pääsemme ohjaamaan tuottoja todella tärkeään kohteeseen. Samalla toivottavasti toimimme esimerkkinä myös muille Korisliigan joukkueille ja siellä kenties muutkin laittavat kroppaa likoon ja tekevät vastaavaa omassa kaupungissaan, hyvän asian puolesta, kertoo Valtteri Autero BC Nokialta.

– Kiitämme lämpimästi BC Nokiaa lahjoituksesta. Teemme työtä syövän aiheuttamien huolien ja haittojen vähentämiseksi, joten huutokaupan tuottamat varat käytetään syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen. Syöpä koskettaa monia joko suoraan tai läheisen kautta. BC Nokia toimii hienona esimerkkinä siitä, miten monia mahdollisuuksia on osallistua tähän tärkeään työhön, sanoo Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Lindfors.Daniel Dolenc, Armin Cane ja Waltteri Mäkelä ottamassa Ladies Night -tapahtuman vieraita vastaan. Kuva: Jani Virolainen

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.