top of page

Korisliigan kärkijoukkue Vilpas Näätien vieraaksi


BC Nokian ottelut jatkuvat vuodenvaihteen jälkeen, kun Näätien vieraaksi perjantaina 4.1. saapuu Korisliigan ykkösjoukkue Salon Vilpas. Ottelu alkaa Nokian palloiluhallissa kello 18:30.


Vilpas on ollut lähes tyrmäävän hyvä läpi kauden. Tappiollisen avausottelun jälkeen salolaiset voittivat huimat neljätoista peliä putkeen. Joulukuun puolessa välissä Vilpas hävisi kaksi peliä (Kataja Basket, KTP-Basket), mutta on taas palannut takaisin raiteilleen kolmen ottelun voittoputkella.


– Vilpas on osoittanut olevansa toistaiseksi sarjan paras joukkue. Lähdetään rohkeasti haastamaan ja hakemaan kotivoittoa, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Nokialle Vilpas saapuu vain kolmella ulkomaalaisvahvistuksella: Jamie Skeen (13,2/6,2), Antonio Ballard (15,7/5,5) ja Brandon Taylor (12,5/6,9). Neljäs puuttuu, koska ensin Diante Baldwin aiottiin korvata Kelsey Barlowilla, joka yllättäen ei saapunut Saloon. Tuorein vahvistus Jack Gibbs taas saapui Suomeen torstai-iltana ja ainakaan ennakkokokoonpanon mukaan ei pelaa Näätiä vastaan.


Mutta yhtä kaikki, leveyttä Salolta ei puutu. Teemu Rannikko (11,5/2,2/5,6) on Viikinkien primus motor, Mikko Koivisto (9,6/1,9) vaarallinen heittäjä ja Juho Nenonen (10,0/4,1) pelaa uransa parasta koripalloa. Henri Kantosen (3,2/1,7) pelaaminen ottelussa on epävarmaa, mutta paikkansa kokoonpanossa täyttävät Aatu Kivimäki (8,9/2,2), Riku Laine (2,1/2,0) ja Miikka Luosmaa (2,2/1,7).


Tervetuloa paikalle kannustamaan Näädät kauden ensimmäiseen voittoonsa Vilppaasta. Paikalla on myös Suomen komein soitto- ja lauluorkesteri Alakulma.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page