top of page

Kalin Fisher Näätiin suoraan Hamptonin yliopistosta

Päivitetty: 21. elok. 2019

BC Nokian Korisliiga-joukkue on tehnyt pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Kalin Fisherin kanssa. Takakentällä viihtyvä Fisher siirtyy Näätiin suoraan Hamptonin yliopistosta.

188-senttinen Fisher pelasi neljä kautta Hamptonissa, jossa hän teki päätöskaudellaan Big South -konferenssissa keskimäärin 15,8 pistettä, 4,7 levypalloa, 3,2 syöttöä ja 1,9 riistoa ottelua kohden.

Päävalmentaja Greg Gibson:

Kuten aina tulokkaiden kanssa, niin riskejä on olemassa. Tero (Vasell) teki pohjatyön ja sai minut tietoiseksi Fisheristä. Hänen yliopistonsa on Virginiassa, joka on kotiosavaltioni. Tiesin heti monta ihmistä, joille soittaa saadakseni tietoa hänen persoonastaan. Hän vaikuttaa olevan hyväluonteinen pelaaja, jolla on potentiaali tehdä erinomainen ura Euroopassa.

Fisherin vanhempi veli Jevon Carter pelasi tulokaskautensa NBA:ssa Memphis Grizzliesin riveissä, mutta hänet vaihdettiin kesän aikana Phoenix Sunsiin.

Hänen valmentajansa sanoivat, että hänellä on paljon samanlaisia ominaisuuksia kuin veljellään. Hänen sitkeytensä ja kovuutensa herätti minun mielenkiintoni. Lisäksi hänellä on kyky ja halu puolustaa, kun taas hyökkäyspäässä hän on fiksu pelaaja. Kalinilla on paljon opittavaa eurooppalaisesta koripallosta, mutta uskomme, että hänen työmoraalinsa ja asenteensa on oikea.

Fisherin puolustuksesta kertoo jotain, että hän piti tammikuun lopussa NCAA:n viime kauden parhaimman pistemiehen Chris Clemonsin vain 14 pisteessä heidän keskinäisessä kohtaamisessaan – 30,1 pistettä ottelua kohden heittäneelle Clemonsille kyseessä oli hänen alin pistemääränsä koko kaudella.

Näätien ensi kauden joukkueeseen kuuluvat Fisherin lisäksi Tyler Flack, Shawn Hopkins, Lassi Nikkarinen, Daniel Dolenc, Niko Mattila, Teemu Sulonen ja Antti Ahonen. Harjoitusringin täydentävät Hugo Boman, Peetu Piirtola ja Topias Mead. Valmennuksesta vastaa Greg Gibson, Tero Vasell ja Aleksi Koskinen.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page