Helmikuun ainoa kotiottelu: Kobrat saapuu Nokialle lauantaiksi


BC Nokia pelaa helmikuun ainoan kotiottelunsa lauantaina 9.2., kun Nokian palloiluhallille saapuu Lapualta Kobrat. Ottelun ylösheitto pistetään ilmaan kello 17:00.


Vilkkaalla ja vaiherikkaalla Korisliiga-kaudella tapahtuu paljon muutoksia. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat juuri ennen joulua ja molempien paketti oli hyvin eri kuin lauantain peliin lähtiessä. Joulukuussa Näädät hävisi vieraissa 84-81, mutta silloin Näätien peliä pyöritti vielä Johnathan Hudson, jonka korvaaja Jalek Felton on sivussa lauantaina loukkaantumisen vuoksi, ja Kobrien penkin päässä oli vielä Lars Ekström, jonka paikan on ottanut Ville Turja.


Kahden ottelun mittaista tappioputkea katkaisemaan lähtevillä nokialaisilla on selkeä petrauksen kohde: puolustuspelaaminen.


– Puolustuspäässä parannettavaa riittää, joten fokus siinä ja erityisesti puolustukseen siirtymisessä, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Kobrien leirissä taas harmaita hiuksia on aiheuttanut Näätien isokokoisuus, johon vierasjoukkue aikoo iskeä perinteillä pelityylillään.


Nokia pelaa paljon isojen pelaajiensa kautta, jonka pysäyttäminen on luonnollisesti meille iso haaste. Lähdetään pitämään kovaa tempoa yllä, Turja kommentoi.


Sarjataulukossa yhdeksäntenä heiluvien lapualaisten tehonyrkkiin on kuulunut kuluvalla kaudella vahvistusnelikko Jaron Hopkins (16,5/5,9), Khalil Small (19,1/6,5), Zane Waterman (12,3/7,4) ja Larry Anderson (18,7/6,5/3,6).


Kotimaisista pelaajista Kobrien luottopelaajiin kuuluu Lauri Toivonen (6,5/3,7), Panu Peltokangas (5,2/4,0) sekä Jussi Turja (6,3/1,3), jonka uskomaton kolmonen ratkaisi kuunvaihteessa voiton Kobrille Helsinki Seagullsia vastaan.


Lauantainen ottelu on Näätien helmikuun ainoa kotiottelu, joten jo siitäkin syystä kannattaa saapua paikalle kannustamaan Näädät voittoon. Alakulma on paikalla takuuvarmasti.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.