top of page

Helmikuun ainoa kotiottelu: Kobrat saapuu Nokialle lauantaiksi


BC Nokia pelaa helmikuun ainoan kotiottelunsa lauantaina 9.2., kun Nokian palloiluhallille saapuu Lapualta Kobrat. Ottelun ylösheitto pistetään ilmaan kello 17:00.


Vilkkaalla ja vaiherikkaalla Korisliiga-kaudella tapahtuu paljon muutoksia. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat juuri ennen joulua ja molempien paketti oli hyvin eri kuin lauantain peliin lähtiessä. Joulukuussa Näädät hävisi vieraissa 84-81, mutta silloin Näätien peliä pyöritti vielä Johnathan Hudson, jonka korvaaja Jalek Felton on sivussa lauantaina loukkaantumisen vuoksi, ja Kobrien penkin päässä oli vielä Lars Ekström, jonka paikan on ottanut Ville Turja.


Kahden ottelun mittaista tappioputkea katkaisemaan lähtevillä nokialaisilla on selkeä petrauksen kohde: puolustuspelaaminen.


– Puolustuspäässä parannettavaa riittää, joten fokus siinä ja erityisesti puolustukseen siirtymisessä, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi.


Kobrien leirissä taas harmaita hiuksia on aiheuttanut Näätien isokokoisuus, johon vierasjoukkue aikoo iskeä perinteillä pelityylillään.


Nokia pelaa paljon isojen pelaajiensa kautta, jonka pysäyttäminen on luonnollisesti meille iso haaste. Lähdetään pitämään kovaa tempoa yllä, Turja kommentoi.


Sarjataulukossa yhdeksäntenä heiluvien lapualaisten tehonyrkkiin on kuulunut kuluvalla kaudella vahvistusnelikko Jaron Hopkins (16,5/5,9), Khalil Small (19,1/6,5), Zane Waterman (12,3/7,4) ja Larry Anderson (18,7/6,5/3,6).


Kotimaisista pelaajista Kobrien luottopelaajiin kuuluu Lauri Toivonen (6,5/3,7), Panu Peltokangas (5,2/4,0) sekä Jussi Turja (6,3/1,3), jonka uskomaton kolmonen ratkaisi kuunvaihteessa voiton Kobrille Helsinki Seagullsia vastaan.


Lauantainen ottelu on Näätien helmikuun ainoa kotiottelu, joten jo siitäkin syystä kannattaa saapua paikalle kannustamaan Näädät voittoon. Alakulma on paikalla takuuvarmasti.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page