top of page

BC Nokian pitkäaikainen valmentaja Tero Vasell siirtyy uusiin haasteisiin


Viimeiset kuusi kautta BC Nokian Korisliiga-joukkueen valmentajana toiminut Tero Vasell, 38, on siirtymässä uuteen seuraan. Seura tulee tiedottamaan Vasellin uudesta sopimuksesta lähiaikoina.


Vasell teki maaliskuussa 2022 BC Nokian kanssa kaksivuotisen sopimuksen, joka purettiin yhteisymmärryksessä. Vasell tulee työskentelemään BC Nokiassa vielä toukokuun loppuun asti.


– Kiitos Terolle hyvästä työstä seuran eteen. Toivomme hänellä menestystä uusiin haasteisiin. Olemme onnellisia hänen puolestaan, että hän pääsee ottamaan askeleen eteenpäin valmennusurallaan, BC Nokian general manager Marko Pirhonen kommentoi.


– Kuusi vuotta on pitkä aika. On ollut antoisaa olla Ilpo Rantasen, Ville Tuomisen ja Greg Gibsonin apuna. Olen oppinut paljon valmentamisesta ja ylipäätänsä elämästä. Erityiskiitos Markolle, joka on mahdollistanut päätoimisen valmentamisen ja antoi minulle mahdollisuuden katsoa uusia tuulia, vaikka sopimusta oli jäljellä, Vasell aloittaa.


– Kiitos myös koko BC Nokian seurayhteisölle ja jokaiselle pelaajalle, jonka kanssa olen päässyt työskentelemään junioreissa, aamuvalmennuksessa ja liigatasolla. Olen saanut kohdata paljon hienoja ihmisiä ja saanut valtavan määrän kokemuksia koripallon kautta.


BC Nokia haluaa kiittää Teroa näistä kaikista vuosia ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Komentar


bottom of page