top of page

BC Nokia lähtee uusilla askelluksilla kohti Uuttakaupunkia!

Maajoukkueentauko on ohi, ja Näädät palaavat otteluihin virkistyneinä tauon jälkeen. Tauon aikana joukkue ehti sekä harjoitella että ladata akkuja. Tiistaina joukkueemme pääsikin nauttimaan ensimmäisestä maittavasta lounaastaan uuden yhteistyökumppanimme, Ravintola Ragnarissa. Näätien onneksemme voi ilmoittaa, että tämä laadukkaasta ja ravitsevasta buffet-lounaasta tunnettu ravintola tulee olemaan pelaajiemme tukena koko loppukauden ajan.Erilainen alkulämmittelu feat. Tanssikoulu TanssinTahti & Anniina Koivuniemi


Keskiviikon harjoituksissa joukkueelle järjestettiin yllätys, kun Tanssikoulu TanssinTahdin Anniina Koivuniemi saapui opettamaan pelaajille salsan saloja. Tanssitunti osoittautui suureksi hitiksi, ja sen tuoma energia on erinomainen lisä joukkueen valmistautumiseen lauantain koitokseen Korihaita vastaan Uudessakaupungissa.

Ottelu heitetään käyntiin Uudessakaupungissa lauantaina 3.2. klo 18:00. Seuraa ottelua suorana: ruutu.fi.
Pukeudu sinäkin keltaiseen ja hae oma #keltainenkevät t-paitasi BC Nokia Shopista ensi viikon kotiotteluihin!  Lasten T-paita saatavilla hintaan 12€ ja aikuisten T-paita 15€.


BC Nokian maaliskuun kotiottelut:

  • Ke 6.3. klo 18:30

  • La 9.3. klo 18:00

  • La 22.3. klo 18:30

  • Ti 26.3. klo 18:30

Tule mukaan kannustamaan Näädät voittoon ja viihtymään, liput kotiotteluihin: www.tiketti.fi/bcnokia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page