top of page

Yhdysvaltalainen Tanner Massey on Näätien uusi apuvalmentaja


BC Nokian Korisliiga-joukkue on tehnyt kaksivuotisen valmentajasopimuksen yhdysvaltalaisen Tanner Masseyn, 34, kanssa. Massey tulee toimimaan päävalmentaja Greg Gibsonin apuvalmentajana.


Massey saapuu Nokialle Canadian Elite Basketball Leaguesta (CEBL), jossa hän toimi Saskatchewan Rattlersin valmennusryhmässä. Aiemmin Massey on toiminut valmentajana muun muassa NBA:n G-liigassa (Erie Bayhawks, Northern Arizona Suns, Capital City Go-Go), NBA:n kesäliigassa (Orlando Magic) sekä Japanin pääsarjassa (Hiroshima Dragonflies).


– Tunnen Tannerin monen vuoden takaa ja hänen osaamisensa täyttää monen tarpeen, jota meillä on. Hän tuo uusia ideoita ja erinomaisen työmoraalinsa joukkueeseen. Lisäksi hänellä on hyvä historia pelaajakehittäjänä G-liigasta. Hän pystyy jakamaan näitä ideoita myös BC Nokian junioripuolen kanssa, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Esimerkkinä Gibson tuo kauden 2018-19, jolloin Massey oli vastuussa pelaajakehityksessä Capital City Go-Gossa, josta ponnisti NBA:han asti Gary Payton Jr., tuore NBA:n mestari Golden State Warriorsin riveistä.


– Odotukseni on, että pystyn auttamaan joukkuetta, miten pystyn, ja tuomaan energiaa joka päivä. Haluan auttaa ja rohkaista meidän pelaajia, mutta samalla myös tuoda esille päävalmentajan visiota. Odotan innolla, mitä tuleman pitää ja en voi odottaa, että pääsen aloittamaan, Massey kommentoi.


BC Nokialla on pelaajasopimukset ensi kaudesta Kalle Peltosen, Mikael Laihosen, Antero Lehdon, Niko Mattilan, Antti Ahosen ja Hugo Bomanin kanssa. Joukkuetta valmentaa Greg Gibson, jonka apuna on Tanner Massey. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page