top of page

Seagulls murskaava vieras


BC Nokia palasi maajoukkuetauolta pelikentille, kun Helsinki Seagulls murskasi Näädät Nokialla 75–118 (36-70).


Seagullsin alku oli murhaava, kun pääkaupungin ylpeys aloitti ensimmäiset viisi minuuttia häikäisevällä 20-0-juoksulla. Juwan Statenin (25/2/5) johdattama Seagulls mätti ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin 44 pistettä ja peli oli käytännössä jo siinä.


– Seagullsille onnittelut, he pelasivat todella hyvän pelin. En tiedä, että onko koskaan hävettänyt mikään yhtä paljon kuin tuo alku, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi.


– Omasta mielestäni meillä oli hyvä harjoitusviikko ja oltiin valmiita, mutta olin siinä katastrofaalisen väärässä. Harvoin olen sanaton, mutta nyt on aika hiljainen olo. Ei voi kuin pyytää anteeksi kaikilta, jotka oli paikalla, Tuominen lisäsi.


Näätien parhaana palkittiin Teemu Sulonen (15/2), jonka lisäksi yli kymmenen pisteen pääsivät Aapeli Alanen (11/7), Sean O'Mara (12/6) ja Daniel Dolenc (10/5). Malcolm Bernard loukkaantui toiselle neljänneksellä.


Statenin lisäksi Seagullsilta korisukkaa heiluttivat mm. Christopher Ortiz (18/6), Jackson Jalen (14/4), Tuukka Kotti (15/7), Timo Heinonen (12/1) ja Alex Vaenerberg (10/5/4).


Näädillä on mahdollisuus kasvojensa pesuun ensi keskiviikkona Kouvolassa Kouvoja vastaan.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page