top of page

Ronshad Shabazz vahvistaa Näätiä, Kokko siirtyy toistaiseksi Raholaan


BC Nokia on tehnyt pelaajasopimuksen 25-vuotiaan yhdysvaltalaisen Ronshad Shabazzin kanssa. Shabazzin joukkueeseen liittymisen myötä Tevaun Kokko siirtyy Raholan Pyrkivän vahvuuteen toistaiseksi.


196-senttinen Shabazz pelasi edelliskaudella Venäjän Superliigan Vostok 65:ssä, jossa hän teki keskimäärin 6,0 pistettä, 2,7 levypalloa ja 1,3 syöttöä ottelua kohden. Venäjän Superliiga on venäläisessä sarjahierarkiassa kakkossarja, pääsarjan ollessa VTB-liiga.


Ennen Venäjää Shabazz pelasi ammattilaisurallaan yhteensä kuusi ottelua NBA:n G-liigassa Rio Grande Valley Vipersissa ja College Park Skyhawksissa.


Yliopistoura Appalachian Statessa oli Shabazzin osalta vahva, sillä hän on yliopistonsa kaikkien aikojen toiseksi paras pistemies 2067 pisteellä. Senior-kaudellaan 2018-19 hän tilastoi keskimäärin 18,3 pistettä, 3,3 levypalloa ja 2,3 syöttöä ottelua kohden.


Hän on isokokoinen urheilija, joka tuo joukkueen voimaa ja vauhtia. Yliopistouransa ajan hän oli luotettava korintekijä, joka osaa luoda tilanteita, heittää kohtuullisesti ja postata. Puolustuksellisesti hän pystyy vartioimaan useita pelipaikkoja. – Greg Gibson

Shabazz saapuu Suomeen tänään keskiviikkona ja tulee tekemään ensiesiintymisensä todennäköisesti ensi lauantaina, jos tarvittavat paperityöt saadaan tehtyä.


Kun Shabazz saa pelioikeuden, niin kanadansuomalainen Tevaun Kokko siirtyy toistaiseksi Raholan Pyrkivän Divisioona B -joukkueen vahvuuteen pelaamaan, mutta harjoittelee edelleen pääosin BC Nokian kanssa.


Koronaviruspandemian vuoksi Kokon passihakemus on vielä vireillä. Toivottavasti saamme hänet mahdollisimman nopeasti takaisin joukkueen mukaan pelaamaan. – Greg Gibson

Kokko tulee pelaamaan tänään Näätien riveissä Kobria vastaan.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page