top of page

Pysäköinnin poikkeusjärjestelyt Nokian palloiluhallilla

Päivitetty: 9. lokak. 2021Tontilla käynnissä olevat rakennustyöt rajoittavat pysäköintiä Nokian palloiluhallilla BC Nokian ottelutapahtumissa. Pelipäivinä lisäparkkitilaa on löydettävissä Nokianvirran ja Kankaantaan kouluilla, jotka sijaitsevat palloiluhallin läheisyydessä.Nokianvirran koulu: etäisyys palloiluhallilta 210 metriä. Osoite Kyyninkatu 47, 37100 Nokia.


Kankaantaan koulu: etäisyys palloiluhallilta 400 metriä. Osoite Ilkantie 6, 37100 Nokia.


HUOM. Pysäköintikielto Kankaantaankadulla hallia vastapäätä on nykyään sallittu BC Nokian kotiotteluiden aikana (aikaisemmin pysäköinti Kankaantaankadulla hallia vastapäätä oli kielletty molemmilla puolilla katua kiellon osoittavilla merkeillä). Muussa kohtaa Kankaantaankadulla on pysäköinti on edelleen sallittua.


Kulku halliin yläkautta. Suosittelemme saapumista ottelutapahtumiin ajoissa.


Pahoittelemme tilannetta!

 

Pysäköintialueet asiakkaille ottelutapahtumissa:

Haliin pääovien edessä on pieni pysäköintialue(keltainen alue). Lähimmät muut pysäköintialueet sijaitsevat Kankaantaan koululla(violetti alue) ja Nokianvirran koululla(sininen alue). Myös Kyyninkadun varteen on pysäköinti sallittu. K-Supermarket Löytiksen pihasta löytyy myös pysäköintitilaa.

Keltainen alue: Palloiluhallin pysäköintialue

Sininen alue: Nokianvirran koulun pysäköintialue

Violetti alue: Kankaantaan koulun pysäköintialue


Nokian palloiluhalli on sijaintinsa takia erinomaisesti saavutettavissa myös julkisilla kulkuneuvoilla, kuten linja-autolla ja junalla. Etäisyys rautatie- ja linja-autoasemasta on yksi (1) kilometri.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page