top of page

Pohjola Sairaalan ja BC Nokian tärkeä yhteistyö jatkuu


BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson sekä ortopedit Jussi Elo ja Marko Wahlman (vasemmalta oikealle).

Ortopedian erikoislääkärit Jussi Elo ja Marko Wahlman Pohjola Sairaalasta kävivät kertomassa joukkueelle huomionarvoisia seikkoja ammattiurheilijoiden terveyteen sekä ajankohtaiseen koronapandemiaan liittyen.


BC Nokian ja Pohjola Sairaalan tärkeä yhteistyö jatkuu myös pian alkavalla Korisliiga-kaudella. Yhteistyö mahdollistaa BC Nokian pelaajille laadukkaan, tehokkaan ja nopean hoitopolun vammojen hoitoon sekä kuntoutukseen. Lisäksi Pohjola Sairaala tarjoaa oman tietotaitonsa myös tärkeään vammojen ennaltaehkäisyyn.


– Odotamme innolla yhteystyön jatkumista ja kauden avausta. Joukkue on hyvin valmennettu ja kovassa kunnossa. Kotisalissa on uusi joustolattia ja kaikki näyttää muutenkin valmiilta. Erityisesti uusi pelialusta vammojen ennaltaehkäisymielessäkin on tärkeä, joustamaton alusta lisää polven ja nilkan ei-kontaktivammojen riskiä yli kymmenkertaisesti, kommentoi Pohjola  Sairaalan ortopedi Jussi Elo.
– Ensinnäkin olemme innoissamme, että saamme jatkaa yhteistyötä Pohjola Sairaalan kanssa. Ortopedimme Jussi ja Marko ovat erinomaisia! Valmentajana minulle on erittäin tärkeää, että pelaajilla on mahdollisuus nopeaan ja tarkkaan arviointiin, jos he loukkaantuvat. Näin myös meidän fysioterapeuttimme (Tommi) tietää tasantarkkaan, miten heitä tulee hoitaa ja miten heidät saa kuntoutettua mahdollisimman pian pelikuntoon. Jussin ja Markon urheilutausta vakuuttaa minulle sen, että pelaajiani arvioidaan ja kohdellaan oikein. Myös heidän halukkuutensa tulla harjoituksiimme ja peleihimme tarkoittaa sitä, ettemme tuhlaa yhtään aikaa pelaajiemme hoidossa, kommentoi BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson.

Kiitokset käynnistä Jussi ja Marko! Hienoa, että olette osana joukkuetta.

 

Lisätietoja Pohjola Sairaalasta: https://www.pohjolasairaala.fi/fi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentarer


bottom of page