top of page

Patriot Leaguen palkintopöydän putsannut Tucker Richardson Näätiin

Päivitetty: 6. lokak. 2023


Korisliiga-kauteen 2023-24 valmistautuva BC Nokia on tehnyt sopimuksen Colgaten yliopistosta saapuvan Tucker Richardsonin kanssa. 196-senttinen, vuonna 1999 syntynyt, Richardson valittiin Patriot League -konferenssin vuoden pelaajaksi, vuoden puolustuspelaajaksi ja lopputurnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.


Takakentällä viihtyvä Richardson pelasi viisi kautta Colgatessa, jossa hän viimeisellä kaudellaan 2022-23 tilastoi keskimäärin 13,7 pistettä, 5,2 levypalloa, 5,7 syöttöä ja 2,1 riistoa ottelua kohden. Colgate voitti Patriot League -konferenssin lopputurnauksen mestaruuden ja Richardson valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi (Patriot League tournament MVP).


- Tucker, herra sveitsiläinen linkkuveitsi. Hän on pelaaja, joka tekee todella paljon asioita hyvin. Hänellä on korkea koripalloälykkyysosamäärä ja hän tietää, miten voittaa. Todella innoissani, että saimme hänet, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Yliopistouransa päätteeksi Richardsonista tuli Patriot Leaguen historian ensimmäinen pelaaja, joka valittiin vuoden tulokkaaksi (Rookie of the Year), vuoden pelaajaksi (Player of the Year), vuoden puolustuspelaajaksi (Defensive Player of the Year) ja opiskelijaurheilijaksi (Scholar-Athlete of the Year).


Richardson valmistui Colgaten kaikkien aikojen ykkösenä pelatuissa peleissä, voitoissa, syötöissä, riistoissa ja onnistuneissa kolmen pisteen heitoissa. Viidentenä hän on pisteissä ja syötöissä. Richardsonin johdolla Colgate eteni neljästi NCAA:n valtakunnalliseen lopputurnaukseen.


BC Nokialla on pelaajasopimukset ensi kaudesta Niko Mattilan, Elias Sauramon, Antti Ahosen, Hugo Bomanin, Tomas Murphyn, Kalle Peltosen ja Tucker Richardsonin kanssa. Joukkuetta valmentavat Greg Gibson ja Aleksi Koskinen. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page