top of page

”Olisimme voineet pakata kamamme jo kauan aikaa sitten”, Näädät takaisin voittokantaan


BC Nokia palasi Korisliigassa yhden tappion jälkeen takaisin voittojen tielle, kun Näädät päihitti kotikentällään KTP-Basketin 101-87 (57-41). Illan kirkkaimpiin tähtiin kuuluivat Daeshon Francis, 35 pistettä ja Antero Lehto, 20 pistettä.


Räntää voi tulla taivaalta, piha on kolattava joka aamu, mutta Näädät ei luovuta, vaikka ulkomaalaisvahvistusmäärä vähenee ja ottelut pelataan ilman rakasta kotiyleisöä ja Alakulman meteliä.


Näädät pelasi loistokkaan ensimmäisen puoliajan ja aivan hirvittävällä intensiteetillä. Kookkaampi KTP jäi jalkoihin, vaikka kykeni vastaamaan intensiteettiin toisella puoliajalla. Nokialaiset karkasivat johtoasemaan avausneljänneksen päätteeksi, eivätkä luovuttaneet sitä enää missään vaiheessa.


Se oli grindaus. Pelasimme kovaa ja keskittyneesti. Olen todella tyytyväinen kilpailullisuudestamme. Olisimme voineet pakata kamamme jo aikoja sitten, mutta kapteeni Lehdon johdolla joukkue on kieltäytynyt luovuttamasta. – Greg Gibson

Illan sankarit olivat molemmat liki koko pelin kentällä ahkeroineet Deashon Francis (35/9/4 syöttöä) ja Antero Lehto (20/6/6 syöttöä). Molemmilta pelaajilta vaaditaan tällä hetkellä paljon, jotta Näädät voittaa, mutta molemmat ovat myös kantaneet vastuunsa.
Eikä onnistujat tietenkään siihen jää. Lassi Nikkarinen (13/7/8 syöttöä) ei välttämättä flirttaillut, mutta ainakin pisti DM:n tripla-tuplalle. Matias Ojala paukutti 13 pistettä 17 minuuttiin ennen virhetilinsä täyttymistä ja Antti Ahonen tilastoi 14 pistettä ja seitsemän levypalloa 32 minuutissa.


KTP:n tilanne on toki vaikea. Joukkueen päävalmentaja vaihtui viikko sitten, kun Tomi Kamisen valmentajapestin nappasi Jyri Lehtonen, joka on ehtinyt kaitseta uutta joukkuettaan vasta viikon verran.


Kotkalaisten parhaimmat pistemiehet olivat Greg Mangano (25/9), Braxton Huggins (26/7) ja Joe Burton (13/10/4 syöttöä).


Voiton myötä Näädät ovat sarjataulukossa viidentenä. Edellä on Salon Vilpas, jonka nokialaiset kohtaavat ensi keskiviikkona vieraissa.Ottelun huippuhetketOttelun lehdistötilaisuus0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Комментарии


bottom of page