top of page

Näätien vuosi aloitettu Korisliigassa – 39 pisteen voitto Bisonsista


Korisliigan tauon jälkeen BC Nokia palasi kentille, kun Näädät pieksi Bisons Loimaan kotikentällään 101-62. Voitolla taistelu ylemmästä jatkosarjasta sai vauhtia, kun nokialaiset nousivat sarjataulukossa kuudennelle sijalle.


Näädät johti ottelua alusta loppuun ja kasvatti johtoaan tasaisesti neljännes neljännekseltä. Intensiteetti, kovuus ja mainio heittopeli olivat avaintekijöinä, kun Bisons jäi telineisiin, eikä missään vaiheessa päässyt vauhtiin mukaan.


Oli kiva päästä pelaamaan, pitkä treenitauko tässä ja oli kiva päästä painimaan muista vastaan. Tultiin hyvin peliin, saatiin intensiteetti ylös ja stoppeja, joista päästiin juoksemaan. Hyvin rullasi koko peli. – Matias Ojala


Onnistumisiakin tuli nokialaisittain laajalta rintamalta, kun päävalmentaja Greg Gibson pääsi pyörittämään laajaa kokoonpanoa. Viisi pelaajaa heitti kaksinumeroiset pistelukemat: Steven Haney (22/2), Antero Lehto (17/1/5 syöttöä), Max Besselink (15/3), Kahron Ross (15/2/11 syöttöä) ja Justin Pierce (13/8). Lisäksi Arnaldo Toro nosteli 9 pistettä ja noukki itselleen ominaiset 15 levypalloa.



Olen todella tyytyväinen meidän esitykseen. Pitkän tauon jälkeen valmentajat yleensä pohtivat, mitä jätkistä tulee saamaan. Palaset alkavat menemään kohdilleen, vaikka meillä on vielä paljon kehitettävää. – Greg Gibson

Bisonsin parhaat pistemiehet olivat Jonathan Galloway (15/10) ja Thomas Vehmanen (16/2/6 syöttöä).


Korisliiga jatkuu Näätien osalta jo lauantaina 22.1. klo 17:00 Uudessakaupungissa, kun vastaan tulee Korihait.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page