top of page

Näätien hurja loppukiri jäi palkinnotta – Korihait onnistui jälleen veitsenterällä


BC Nokia hävisi Korisliigan alemman jatkosarjan ottelussa Korihaille 87-92 (33-41). Vimmaisesti putoamispeikkoa vastaan taisteleva Korihait onnistui jo toistamiseen kaatamaan hienoon loppukiriin äityneet nokialaiset.


Peli näytti olleen jo taputeltu kolmannella neljänneksellä, kun Korihaiden johto venyi 22 pisteeseen. Päätösneljänneksellä nähtiin kuitenkin Näädät, joka kieltäytyi luovuttamasta ja pisti kaikkensa peliin äänekkäästi kannattaneen kotiyleisönsä edessä.


Näädät upotti kymmeneen minuuttiin älyttömät 38 pistettä, joista suuresta osasta vastasivat Max Besselink ja Steven Haney, jotka upottivat kovia kolmosia – Haney jopa yhden onnekkaasti levyn kautta.Kaksi minuuttia ennen loppusummeria Nokia pääsi neljän pisteen päähän, mutta Korihaiden Bojan Sarceic otti pelin haltuunsa. Sarcevic pysäytti kotijoukkueen loppupelin skoraamalla viisi pistettä putkeen.


Vaikka loppukiri olikin hurja, niin päävalmentaja Greg Gibson ei ollut tyytyväinen kokonaisuuteen. Varsinkin puolustuspäässä jäi rutkasti parannettavaa.


Korihait pelasi suuremmalla energialla. On vaikeaa saada selville, mistä tällä hetkellä on kyse. 25 ensimmäistä ottelua meillä oli sarjan parhaimpia puolustuksia, mutta olemme menettäneet sen DNA:stamme. Pitää saada se takaisin, jos haluamme pudotuspeleihin. – Greg Gibson

Näätien parhaaksi pistemieheksi nousi Haney (26/7), joka upotti kolmosensa 6/11. Besselink (18/3) taas osui kaaren takaa 5/6. Justin Pierce (17/11) hoiteli levypallopeliä tupla-tuplalla, kun levypallomaestro Arnaldo Toro oli poissa Näätien kokoonpanosta.


Näädät aloitti päätösneljänneksen paikkapuolustuksella, jota murtamaan tuli Sebastian Lindberg (18/5), jonka kolmossaldo oli puhdas 5/5. Päänvaivaa nokialaisille aiheuttivat myös pitkä kaksikko Mitchell Smith (18/6) ja Jarett Croff (17/5). Sarcevic keräsi tilastoriviinsä 10 pistettä, 7 levypalloa ja 13 syöttöä.


BC Nokia on edelleen alemman jatkosarjan kärkijoukkue kahden sarjapisteen erolla Kataja Basketiin. Korihait on jumbona kahden sarjapisteen erolla Loimaa Bisonsiin.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page