top of page

Näädiltä loppui bensa, Vilpas piti nelossijansa


BC Nokia ei kyennyt ryöstämään Korisliigan runkosarjan neljättä sijaa Salon Vilppaalta, kun nokialaiset hävisivät Salossa 77-62 (37-34). Näädät pysyi mukana viimeisellä neljännekselle asti, jonka Vilpas vei 24-12.


Molempien joukkueiden pelatessa erinomaista puolustusta pistesaldot jäivät alhaisiksi. Kolmannen neljänneksen päätteeksi vieraat olivat kolmen pisteen päässä 53-20, mutta kurssi kääntyi lopullisesti Vilppaalle.


Meillä oli hyvä pelisuunnitelma, olimme skoutanneet vastustajan hyvin, mutta meiltä loppui bensa viimeisellä neljänneksellä. – Gokul Natesan

Vilppaan puolustus teki erityisen hyvää työtä Daeshon Francisin pysäyttämisessä. Vuodenvaihteen jälkeen ajoittain jopa hurjia pistelukemia säkittänyt Francis jäi vain kolmeen pisteeseen.


Myös nokialaisten puolustuksesta kertaa jotain, ettei Vilppaan nimekkäästä ryhmästä noussut yksittäisiä pistetykkejä. Salolaisilta kaksinumeroisiin pistelukemiin pääsivät vain Ladarien Griffin (13/7), Aatu Kivimäki (11/1) ja Jeremiah Wood (10/10).


Jos joku olisi kertonut ennen peliä, että Vilpas tekee vain 77 pistettä, niin olisin ajatellut, että meillä on mahdollisuudet. Ja mielestäni meillä oli. Tavoitteemme oli, että peliajan ollessa enää viisi minuuttia, meillä on aidot mahdollisuudet taistella voitosta. Sitten Kivimäki osui pari kertaa, Stephens myös. Näin se välillä menee. – Greg Gibson

Nokialaisten parhaat pistemiehet olivat Antero Lehto (17/2/7 syöttöä) ja Gokul Natesan (17/1). Matias Ojala (11/6) säkitti muutaman tärkeän kolmosen kolmannella neljänneksellä ja Lauri Toivonen (6/13) teki jälleen oivan päivätyön levypallorintamalla.


BC Nokia pelaa seuraavan kerran jo lauantaina 13. helmikuuta, kun nokialaiset matkustavat Lapualle Kobrien vieraaksi.Ottelun huippuhetketOttelun lehdistötilaisuus0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page