top of page

Näädillä edessä turkinpesu roimasti kauden aikana parantanutta Vilpasta vastaan


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat lauantaina 26.11. klo 18:00 Salon Vilpasta vastaan Nokian palloiluhallilla. Näädät hakee ottelusta kasvojenpesua keskiviikon heikosta kotiesityksestä.


Missä mennään?


Näädät pelasi kehnosti keskiviikkona kotiyleisönsä edessä Kobria vastaan, kun nokialaiset hävisivät vierailevalle sarjakärjelle 62-100. Sarjataulukossa BC Nokia on nyt kahdeksannella sijalla 5 voitolla ja 6 tappiolla.


– Meidän kaikkien piti katsoa peiliin keskiviikon jälkeen. Meillä ei ole nyt tekosyitä olla keskittymättä, kun vastaan tulee joukkue, joka on alkanut pelaamaan paljon paremmin, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Vilppaan peli on todellakin lähtenyt käyntiin marraskuussa. Kehnon alkukauden (kaksi voittoa seitsemästä pelistä) jälkeen Vilpas on äitynyt neljän ottelun voittoputkeen, jolle kevään hopeamitalisti hakee jatkoa.


Salon Vilpas


Joukkueet kohtasivat edellisen kerran runkosarjan avausottelussa Salohallissa, jossa Näädät selviytyi voittajaksi 65-72. Vilpas aloitti heikosti, mutta hiljalleen pelaaminen on löytänyt uomiinsa tuoreen päävalmentaja Jussi Savolaisen alaisuudessa. Alla on nyt voitot Kouvoista, KTP-Basketista, Lahti Basketballista ja Korihaista.


Pisteidenteossa valtaosan vastuusta kantavat Isaiah Crawley (17,8/7,6), Kayshawn Feazell (15,4/8,0), Quentin Goodin (14,6/3,4) ja Mikko Koivisto (11,2/2,2), joka muuten pelaa tällä hetkellä koko Korisliiga-uransa tehokkainta kautta 35-vuotiaana.


Mielenkiintoisin pelaaja: Perttu Blomgren


21-vuotias Blomgren on lähivuosina ottanut merkittäviä loikkia eteenpäin, mitkä ovat poikineet hänelle vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinnon kaudelta 2021-22 ja pelipaikan Susijengissä, jossa hän pelasi kolme harjoitusmaaottelua kesällä ja yhden MM-karsintamatsin pari viikkoa sitten.


Blomgren on pitkäkätisenä ja erinomaisesti liikkuvana 195-senttisenä takapelaajana jo lähtökohtaisesti erinomainen puolustuspelaaja, mutta kehittyminen on näkynyt erityisesti pelinrakentamisessa. 8,8 pistettä, 3,5 levypalloa, 1,8 riistoa ja Vilppaan kärkilukeman 4,9 syöttöä per ottelu antava Blomgren on noussut selkeästi joukkueensa ykköspelinrakentajaksi.


Missä ja miten?


  • BC Nokia – Salon Vilpas, la 26.11.2022 klo 18:00 @ Nokian palloiluhalli

  • Tiketti.fi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page