Näädät venytti haalarihommin voittoputkensa kolmeen Kouvolassa


Puolustus, intensiteetti ja joukkuepelaaminen olivat jälleen BC Nokian avainsanat, kun Näädät voitti kolmannen peräkkäisen ottelunsa Kouvolassa. Näädät pääsee näin yli viikon mittaiselle tauolle takataskussaan 79-86 (33-42) -vierasvoitto Kouvoista.


Jos tällä kaudella Näädillä on ollut epätasaisia pelejä tai kehnompia toisia puoliaikoja, niin perjantai-iltana tällaiset lipsahdukset olivat historiaa. Näädät esittivät koko kauden ehjimmän 40 minuutin kokonaisuuden, jonka peruspilari oli puolustus. Kouvot on päässyt yllättämään ennakkospekuloijat mainiolla hyökkäyspelillään, mutta tällä kertaa nokialaiset onnistuivat pitämään kotijoukkueen alle 80 pisteessä.


Olimme läsnä alusta lähtien. Tämä oli ensimmäinen lähes ehjä 40 minuutin esitys, joka toivottavasti laittaa meidän oikealla tielle. Olen todella ylpeä jätkien tekemisestä. Meillä ei välttämättä ole supertähtiä, mutta pärjäämme duunarikoripallolla. – Greg Gibson

Näädillä oli näpeissään hitusen alle kymmenen pisteen johto päätösneljänneksen loppumetreillä. Vaikka Kouvot pisti hanttiin ja upotti kolmosia, niin parivaljakko Demarcus Holland ja Tyler Flack pitivät huolen, että kotijoukkue pysyi kannoilla. Viimeisen naulan arkkuun löi Daniel Dolenc, jonka nosto ja donkki veivät viimeisetkin toivon rippeet.


Omasta mielestäni meillä oli homma kontrollissa koko pelin. Olen ylpeä äijistä, mielestäni ansaittiin tänään voitto. – Niko Mattila

Näätien pistehai oli ”Lentävä Rambo” Dolenc, joka esitteli parastaan varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, jolla hän teki 22 pisteestään 18. Huomioitavaa on, että Dolenc väänsi tilastorivinsä vain 22 pistettä ja neljä levypalloa vain vajaassa 22 minuutissa neljän virheen rasittamana.Pistetaakkaa kantoivat myös Flack (15/7), Stacy Davis (10/4), Ladarius Tabb (12/7) sekä Holland (12/5/3 riistoa), jonka hyppyheitto keskimatkalta on kuin silkkiä.


Kouvoilta pisteitä latoivat Derrick Barden (13/7/4 riistoa), Duke Shelton (14/6) ja Silas Melson (24/6), joka meinasi lähes yksin vielä tuoda Kouvot iskuetäisyydelle. Kova pelimies kyseessä.


Näädiltä ei yksikään pelaaja ole valittuna naisten EM-karsintaikkunan maajoukkueisiin, mutta ilmeisesti nokialaiset jäävät sen ajaksi sapatille. Seuraava ottelu pelataan vasta yli viikon päästä tiistaina 19.11. Lahti Basketballia vastaan Nokialla.


Ottelutilastot

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.