Näädät nöyrinä Saloon


BC Nokia kohtaa runkosarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussaan sarjataulukon ykkössijan jo varmistaneen Salon Vilppaan tiistaina 9.4. kello 18:30 Salohallissa.

Tiukkaa on pudotuspelikamppailu. Kobrat haukkasi sunnuntaina voiton Korihaista Pohitullissa ja nyt lapualaiset hengittävät yhden voiton päässä niskassa. Tasapisteissä Kobrat on keskinäisten ottelujen perusteella edellä. Näädillä on vastassa vielä Vilppaan lisäksi KTP-Basket ja Helsinki Seagulls, kun taas Kobrat pelaa vielä Kouvoja ja Ura Basketia vastaan – ja kummatkin niistä kotikentällään.


Yllätysvoitto olisi siis tarpeen. Vilppaalle ottelu on käytännössä merkityksetön (jollei lasketa, että kenet Salo haluaa ensimmäisen kierroksen vastustajakseen, mutta se on pelkkää spekulaatiota) ja salolaisten päävalmentaja Joonas Iisalo kommentoi näin:


– Nokia on potentiaalinen ensimmäisen kierroksen vastustaja meille. Lähdetään testaamaan muutamia asioita molemmissa päissä kenttää.


Nokialaisten kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet kehnosti noin 20 pisteen tappioihin, joten Näädät lähtee nöyrinä kohti Saloa.


– Lähdemme suuren ja mahtavan Vilppaan vieraaksi nöyrillä mielin ja aistimaan Salohallin mahtavaa tunnelmaa, Näätien päävalmentaja Tero Vasell ennakoi.


Vilppaan kaksi vaarallisinta pelaajaa eli Antonio Ballard (17,4/7,1) ja Teemu Rannikko (10,8/2,3/6,0) eivät olleet kokoonpanossa lauantaina Kauhajoen Karhua vastaan, mutta ennakkotietojen mukaan tiistaina molemmat pelaavat. Salolaisten laajasta ja laadukkaasta kokoonpanosta vain Juho Nenonen (9,3/4,0) on GTD-merkinnällä.


Keskinäisissä kamppailussa Vilpas vei vuodenvaihteen jälkeen ylivoimaisesti 80-99 Nokialla, mutta sitä edelliset kaksi ovat päättyneet Vilppaan niukkoihin voittoihin 86-89 ja 75-69.


Elisa Viihde siis tulille tiistaina kello 18:30 ja kannustamaan Näädät yllätysvoittoon vaikka ruudun lävitse.

Yhteistyökumppanit

Asianajajatoimisto Klingendahl
leppakoski_logo_vaaka_rgb.png
Pohjola Sairaala_logo.png
Essity logo
kemvit.png
Wigren_sanalogo_raamitettu_270mm_cmyk.pn
tiketti
Verto
Solmio kassa
Kellopiste Paukku
Insecon_edited.jpg
Euronics Nokia
LVI T Kaapu
Pirkanmaan tilausliikenne
Harki_apteekki_logo.png
TPM palvelut oy
TeeKoo-Auto-Oy-logo.jpg
NIparmi jpeg.jpg
yöbaari-logo.png
aloharamen (läpinäkyvä).png
visit nokia
Olvi_valkea-800x800.png
nkhlogo.png

Toimisto

BC Nokia Näädät Oy

Välikatu 19

37100 Nokia

hanna.pirhonen@bcnokia.com

040 820 5900

Fanit

Seura

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Linkedin
  • TikTok
korisliiga

BC Nokian miesten edustusjoukkueen virallinen verkkosivu. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2020 

BC Nokia Näädät Oy.