top of page

Näädät nöyrinä Saloon


BC Nokia kohtaa runkosarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussaan sarjataulukon ykkössijan jo varmistaneen Salon Vilppaan tiistaina 9.4. kello 18:30 Salohallissa.

Tiukkaa on pudotuspelikamppailu. Kobrat haukkasi sunnuntaina voiton Korihaista Pohitullissa ja nyt lapualaiset hengittävät yhden voiton päässä niskassa. Tasapisteissä Kobrat on keskinäisten ottelujen perusteella edellä. Näädillä on vastassa vielä Vilppaan lisäksi KTP-Basket ja Helsinki Seagulls, kun taas Kobrat pelaa vielä Kouvoja ja Ura Basketia vastaan – ja kummatkin niistä kotikentällään.


Yllätysvoitto olisi siis tarpeen. Vilppaalle ottelu on käytännössä merkityksetön (jollei lasketa, että kenet Salo haluaa ensimmäisen kierroksen vastustajakseen, mutta se on pelkkää spekulaatiota) ja salolaisten päävalmentaja Joonas Iisalo kommentoi näin:


– Nokia on potentiaalinen ensimmäisen kierroksen vastustaja meille. Lähdetään testaamaan muutamia asioita molemmissa päissä kenttää.


Nokialaisten kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet kehnosti noin 20 pisteen tappioihin, joten Näädät lähtee nöyrinä kohti Saloa.


– Lähdemme suuren ja mahtavan Vilppaan vieraaksi nöyrillä mielin ja aistimaan Salohallin mahtavaa tunnelmaa, Näätien päävalmentaja Tero Vasell ennakoi.


Vilppaan kaksi vaarallisinta pelaajaa eli Antonio Ballard (17,4/7,1) ja Teemu Rannikko (10,8/2,3/6,0) eivät olleet kokoonpanossa lauantaina Kauhajoen Karhua vastaan, mutta ennakkotietojen mukaan tiistaina molemmat pelaavat. Salolaisten laajasta ja laadukkaasta kokoonpanosta vain Juho Nenonen (9,3/4,0) on GTD-merkinnällä.


Keskinäisissä kamppailussa Vilpas vei vuodenvaihteen jälkeen ylivoimaisesti 80-99 Nokialla, mutta sitä edelliset kaksi ovat päättyneet Vilppaan niukkoihin voittoihin 86-89 ja 75-69.


Elisa Viihde siis tulille tiistaina kello 18:30 ja kannustamaan Näädät yllätysvoittoon vaikka ruudun lävitse.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page