top of page

Näädät matkustaa lauantaina Kauhajoelle Alakulman talviklassikossa


BC Nokian Korisliiga-ottelut jatkuvat vieraissa lauantaina 18. tammikuuta, kun Näädät matkustaa Kauhajoelle kohtaamaan hallitsevan Suomen mestarin Karhubasketin. Perinteisesti Kauhajoen reissuille matkustaa myös Suomen ykkösfaniryhmä Alakulma.

Kauhajoki on tällä hetkellä sarjataulukon kolmantena ja alla on maanantainen voitto Pohjanmaan paikallisottelusta Kobria vastaan vieraissa. Kotikentällään Karhubasket on kuitenkin parhaimmillaan: seitsemän ottelun kotivoittoputki puhuu omaa kieltään ja edellinen, joka onnistui Kauhajoelta sarjapisteet viemään, on Helsinki Seagulls lokakuun puolella.

Kauhajoen leirissä on nähty lievää vaihtuvuutta ulkomaalaispelaajien osalta. Evan Yates ja Alexander Thompson ovat saaneet lähtöpassit ja tilalle on tullut Skylar Spencer, joka on ehtinyt pelata nyt kolme ottelua 11,7 pisteen ja 9,3 levypallon keskiarvoilla. Ainakin toistaiseksi Kauhajoki on siis pelannut neljällä ulkomaalaisvahvistuksella, mikä tarkoittaa, että Juan Davis Jr. (6,5/5,3) on päässyt irti.

Karhu pelaa tasaisen hyvää koripalloa tällä hetkellä. Spencerin lisäys sisällä on tehnyt heistä aktiivisemman ja antanut heille levypallovoimaa molempiin päihin. Me pyrimme etsimään aikaisemman pelirytmin 40 minuutin ajaksi. Olemme pelanneet monta hyvää minuuttia lähiaikoina, mutta emme tarpeeksi montaa tähän sarjaan. – Greg Gibson

Mielenkiintoisimmat nimet Kauhajoen kokoonpanosta löytyvät kuitenkin home grown -osastolta. Bojan Sarcevicin (8,2/2,8/4,6) pelinjohtaminen on aina miellyttävää seurattavaa, kun taas Okko Järvi (12,8/2,6) liekittää pisteitä taululle. Edellisottelussa Kobria vastaan Järvi nousi voiton sankariksi säkittäen 24 pistettä.

Ottelu on katsottavissa tuttuun tapaan suorana monikameralähetyksenä Elisa Viihteeltä, mutta suosittelemme vahvasti Alakulman mukaan liittymistä.0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page