top of page

Mekhi Lairy aloittaa ammattilaisuransa Näätien pelinrakentajana

Päivitetty: 6. lokak. 2023


BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Mekhi Lairy, 23, ovat tehneet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. 173-senttinen Lairy saapuu Nokialle suoraan ohiolaisesta Miamin yliopistosta.


Lairy pelasi Miamin yliopistossa viisi kautta, joista viimeisellä hän tilastoi keskimäärin 17,3 pistettä, 3,3 levypalloa ja 3,9 syöttöä ottelua kohden. Hänet valittiin kauden päätteeksi Mid-American Conferencen (MAC) kolmosjoukkueeseen (Third-Team All-Mac).


- Pieni, mutta erittäin dynaaminen. Hän pystyy todellakin heittämään palloa. Hyvä koripalloälykkyys. Mekhiä rikottiin paljon yliopistossa, kuusi kertaa per peli, ja hän heitti 92 prosenttisesti vapaaheittoviivalta, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.


Lairyn koko yliopistouran vapaaheittotarkkuus oli 87 prosenttia, mikä oikeutti Miamin yliopiston kaikkien aikojen ykkössijan. Pisteissä hän sijoittui koulun historiassa neljänneksi ja syötöissä toiseksi.


BC Nokialla on pelaajasopimukset ensi kaudesta Niko Mattilan, Elias Sauramon, Antti Ahosen, Hugo Bomanin, Tomas Murphyn, Kalle Peltosen, Tucker Richardsonin, Patrick Tapén ja Mekhi Lairyn kanssa. Joukkuetta valmentavat Greg Gibson ja Aleksi Koskinen. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page