top of page

Lupaava Hugo Boman jatkaa Näädissä kaksivuotisella sopimuksella


BC Nokia ja Hugo Boman, 18, ovat solmineet 2+1-mallisen pelaajasopimuksen.


Boman on ehtinyt jo edustaa Näätiä kahden kauden verran hajanaisilla minuuteilla. Yhteensä kahden kauden aikana Raholan Pyrkivä -kasvatille on kertynyt kokemusta 13 Korisliiga-ottelun verran.


Korisliigan lisäksi vielä A-poikaikäinen Boman on pelannut kasvattajaseuransa Divari B -joukkueessa sekä BC Nokian juniorijoukkueissa. Alle 19-vuotiaiden ykkösdivisioonassa Boman voitti päättyneellä kaudella korikuninkuuden ylivoimaisesti 31 pisteen keskiarvolla.


Tero (Vasell) on tehnyt loistavaa työtä hänen kanssaan junioreissa. Hugolla on erittäin paljon potentiaalia ja hänestä voi kasvaa erityinen pelaaja. Moni juniori ei pysty tekemään yhtä paljon asioita kentällä kuin hän. – Greg Gibson

Hugon pallonkäsittelynsä on hyvällä tasolla ja hän osaa heittää. Ainoa asia, mikä jarruttaa on hänen voimansa. Hän on late bloomer, joka näyttää jälleen kasvaneen kesän aikana. Jossain vaiheessa hän tulee puhkeamaan kukkaansa. Toivottavasti hänelle avautuu mahdollisuus saada minuutteja tulevalla kaudella. – Greg Gibson

BC Nokian ja Bomanin välisen pelaajasopimuksen kolmas vuosi on molempien osapuolien välinen optiovuosi.


Näätien kesän harjoitusringissä tullaan myös näkemään BC Nokian muita U19-joukkueen pelaajia.


Bomanin lisäksi Näädillä on pelaajasopimukset Matias Ojalan, Lauri Toivosen, Antero Lehdon, Michael Besselinkin, Lassi Nikkarisen ja Antti Ahosen kanssa. Päävalmentajana jatkaa Greg Gibson, jonka apuna ovat valmentaja Tero Vasell ja fysioterapeutti Tommi Tatti.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


bottom of page