top of page

Leo-Pekka Tähti vieraili BC Nokian kotiottelussa

BC Nokia onnistui kaatamaan Ura Basketin kotihallissaan keskiviikkoiltana ja venyttämään voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi. Ottelussa mukana oli huippuluokan vieras, kun kuusinkertainen paralympiamitalisti ja vuoden 2018 yleisurheilija Leo-Pekka Tähti vieraili Näätien kotiottelussa.

BC Nokian seuralegenda Henri Hirvikoski ja maailman nopein ratakelaaja Leo-Pekka Tähti.

Ottelun puoliajalla nähtiin mielenkiintoinen näytösottelu, kun Leo-Pekka Tähden ja pitkäaikaisen BC Nokia kapteenin Henri Hirvikosken johtamat joukkueet ottivat toisistaan mittaa pyörätuolikoripallossa.

- Oli hienoa saada tämän luokan vieras meidän kotiotteluun palloiluhallille. Kaikki eivät välittämättä tienneet ennen keskiviikkoa, että Leo-Pekka pelaa talvisin ammatikseen pyörätuolikoripalloa Espanjassa, BC Nokian seuratyöntekijä Henri Hirvikoski kertoo.

- Pelasin ensimmäistä kertaa pyörätuolikoripalloa. Oli hämmentävää pelata tuttua peliä, joka samaan aikaan tuntui täysin vieraalta. Upea kokemus!

Leo-Pekka Tähden vierailulle Nokialla oli myös toinen syy. BC Nokia katsoo avoimesti tulevaisuuteen ja kartoittaa mahdollisuutta lisätä pyörätuolikoripallo soveltavan koripallon lajivalikoimaan suositun Unified-toiminnan rinnalle.

- Seuramme yksi tärkeimmistä arvoista on pyrkiä liikuttamaan kaikkia: aikuisia, lapsia ja nuoria. Pyörätuolikoripallo olisi uusi tapa tarjota mahdollisuus harrastaa BC Nokian lipun alla, Hirvikoski jatkaa.

BC Nokia kiittää Leo-Pekka Tähteä ja Tampereen NMKY:n pyörätuolikoripallojoukkuetta vierailusta ottelutapahtumassamme!

Leo-Pekka Tähti palkitsi ottelun parhaat pelaajat. Tällä kertaa palkinnot saivat Ura Basketin Avery Woodson ja BC Nokian Johnathan Hudson. (Kuva: Jani Virolainen)

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page