top of page

Jalen Henry saapuu Korihaista Näädät-paitaan


Korihaita aiemmin tällä kaudella edustanut sentteri Jalen Henry, 24, vaihtaa uudeksi joukkueekseen BC Nokian. Vielä eilen Korihaiden paidassa pelannut Henry liittyy Näätien vahvuuteen välittömästi.


Henry liittyi Korihaihin lokakuun loppupuolella ja ehti pelata joukkueessa kokonaisuudessaan 18 ottelua 17,0 pisteen, 6,8 levypallon ja 2,2 syötön keskiarvoilla. Henryllä oli buy-out-pykälä, jonka hän päätti käyttää liittyäkseen Näätiin.


Pelaajamarketit ovat tällä hetkellä tiukilla. Meillä on ollut tavoitteena löytää iso pelaaja, joka osaa edes vähän heittää kauempaa. Tuli esille, että Jalen on mahdollisesti vapaana, joten päätimme tarttua siihen. – Greg Gibson

Henry tulee korvaamaan Tyler Flackin, jonka kausi päättyi loukkaantumiseen.


Hänen kokonsa ja kovuutensa ovat ensimmäiset asiat, joita olemme tarvinneet Tylerin loukkaantumisen jälkeen. Haluamme pelaajia, jotka ovat valmiita puolustamaan ja pelaamaan kovaa. – Greg Gibson

Ennen Korisliigaa Henry pelasi Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Charleville-Mézissä 10,9 pisteen ja 4,3 levypallon keskiarvoilla. Koripallo-oppinsa Henry sai SIUE:ssä (Southern Illinois University Edwardsville).


Henryn ja Näätien välinen pelaajasopimus kattaa loppukauden.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page