top of page

Honka pysyi loppuun asti kannoilla, mutta Näädät kairasi voiton itsenäisyyspäivänä


BC Nokia nappasi voiton Korisliigan runkosarjassa, kun loppuun asti iskuetäisyydellä roikkunut Tapiolan Honka kaatui loppulukemin 76-72 (45-36).


Näädät johti ottelua kolmannella neljänneksellä jo parhaimmillaan 14 pistettä, mutta askel kerrallaan sarjanousija kipusi lähemmäksi ja lähemmäksi. Minuutti ennen loppusummeria Hongan kiri poiki tasatilanteen, mutta Alan Herndonin donkki ja Johnathan Stoven vapaaheitot varmistivat, että sarjapisteet pysyivät Nokialla.


– Teimme tarvittavan voiton kairaamiseen. Ei se kaunista ollut, mutta ei sen aina tarvitsekaan olla, Näätien Kalle Peltonen kommentoi.


Ensimmäinen puoliaika kuului nokialaisille, mutta Honka tuli puoliajalta uudella energialla ja sai tilkittyä Näätien hyökkäyspelaamisen.


– Pääasia oli, että kilpailimme ja puolustimme valtaosan pelistä. Jos ei heitä hyvin, kuten me tänään, niin pitää puolustaa hyvin, päävalmentaja Greg Gibson sanoi.


Kotijoukkueen pistemiehiin lukeutuivat Herndon (17/10), Malik Benlevi (15/2/5 syöttöä), Stove (12/1) ja Perrion Callandret (11/10/7 syöttöä). Vähän vajaat viisi minuuttia pelannut nokialaiskasvatti Elias Sauramo (1/2) taas upotti vapaaheittoviivalta nuoren Korisliiga-uransa ensimmäiset pisteet.Hongalta kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Carl Lindbom (18/9), Adrien Lawson Jr. (17/8) ja Malcolm Duvivier (13/3).


Näätien pelit jatkuvat perjantaina 9.12. Lapualla, kun Suomen Cupin puolivälierissä nokialaiset kohtaavat Kobrat.Ottelun lehdistötilaisuusOttelun huippuhetketViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page