top of page

Bisons pudotti Näädät pudotuspeliviivan alapuolelle

BC Nokia kärsi tappion kotikentällään Korisliigan alemman jatkosarjan ottelussa Loimaa Bisonsia vastaan 86-94 (38-46). Tappiolla Näädät tippui sarjataulukossa pykälän alaspäin, pudotuspeliviivan alapuolelle.

Ensimmäinen neljännes oli nokialaisittain vielä positiivinen (26-22), mutta sen jälkeiset 30 minuuttia etenivät vahvasti Bisons-voittoisesti. Loimaalaiset nappasivat johdon toisella neljänneksellä, eivätkä enää luovuttaneet sitä kotijoukkueelle.

Ensimmäistä erää lukuun ottamatta oltiin koko ajan perässä. Paljon menetyksiä ensimmäisellä puoliajalla, sama jatkui toisella. 20 menetystä yhteensä. Porukassa ei jostain syystä ole happea. – Antero Lehto

Tämä oli totuus siitä, missä olemme tällä hetkellä. Me olemme niin epätasaisia tällä hetkellä monella osa-alueella. Neljä viikkoa sitten olimme toiseksi paras puolustusjoukkue koko sarjassa, nyt viimeinen. Jostain syystä fokus ei ole mukana. – Greg Gibson

Näätien pistekolmikko oli Steven Haney (23/2), Max Besselink (17/10) ja Justin Pierce (13). Paluun parketille tehnyt Arnaldo Toro keräsi arnaldotoromaiset 11 pistettä ja 16 levypalloa. Kahron Ross (9/1) taas jakoi kymmenen koriin johtanutta syöttöä.

Bisonsilta erityisesti Zachary Copeland (24/7) ja Cortez Edwards (23/4/6 syöttöä) osoittautuivat vaikeiksi pideltäviksi. Hyvin vierailta onnistuivat myös Juho-Matti Henttonen (14/3) ja Teemu Knihtinen (11/3).

BC Nokialla on alemmassa jatkosarjassa jäljellä enää kaksi ottelua. Seuraava ottelu on lauantaina Lapualla Kobria vastaan.