top of page

Antero Lehto jatkaa BC Nokiassa yhden vuoden mittaisella sopimuksella


Korisliigan yksi ikonisimmasta pelaajista jatkaa BC Nokiassa, kun Antero Lehto, 38, on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Näätien kanssa.


Tampereen Pyrinnössä koripallokasvatuksensa saanut Lehto on edustanut BC Nokiaa viimeisen kahden kauden ajan, joista keväällä päättyneellä kaudella hän tilastoi keskimäärin 11,0 pistettä, 1,6 levypalloa ja 2,7 syöttöä ottelua kohden.


Nokialla jatkaminen on hienoa. Itsellä oli halua jatkaa uraa ja omasta mielestä löytyy vielä bensaa tankista. Nokialla oli myös kova halu saada minut ensi kauden joukkueeseen, niin molemmat osapuolet oli tyytyväisiä ja sopimus syntyi. – Antero Lehto

Nämä kaksi vuotta Nokialla ovat olleet hienoja, vaikka molemmilla kausilla on ollut omat vaikeutensa. Toivottavasti saadaan ehjä kausi alle, ettei olisi kauden jälkeen ainakaan hirveästi huulilla mitä jos -juttuja. – Antero Lehto

Lehdon meriittilista hakee vertaistaan suomalaisessa koripallossa. Kotimaassa hänen saavutuksiinsa voidaan laskea kolme Suomen mestaruutta (2010, 2011, 2014), Suomen Cup -voitto (2013), vuoden pelaajan palkinto (2014), vuoden puolustuspelaaja, palkinto (2012), kaksi vuoden kehittyneimmän pelaajan palkintoa (2004, 2014) ja hurjat 830 Korisliiga-ottelua.


Kansainvälisesti Lehto on pelannut 13 ottelua Susijengissä ja hän on yksi niistä 12 suomalaiskoripalloilijasta, jotka ovat pelanneet MM-kisoissa (2014). Korisliigan lisäksi pelejä löytyy myös Baltian liigasta, EuroChallengestä ja Italian Serie A:sta.


Loistavia uutisia meille. Olemme todella onnellisia, että saimme Anteron jatkamaan. Hän on todellinen veteraanipelaaja, jolla on mielettömästi kokemusta ja loistava työmoraali. Hän on kaveri, jonka tarvitsemme joukkueeseen. – Greg Gibson

Lehdon lisäksi BC Nokian sopimuspelaajiin kuuluvat Niko Mattila, Antti Ahonen ja Hugo Boman. Joukkuetta valmentaa Greg Gibson ja Tero Vasell. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page