top of page

Wes Washpun käytti sopimusoptionsa ja siirtyy Kreikkaan


BC Nokiaa tällä kaudella edustanut Wes Washpun, 27, on käyttänyt pelaajasopimuksessaan olleen option ja siirtyy loppukaudeksi Kreikan pääsarjaan.


Washpun ehti pelata Näätien paidassa 12 ottelua, joissa hän tilastoi keskimäärin 17,2 pistettä, 4,2 levypalloa, 5,1 syöttöä ja 1,7 riistoa ottelua kohden.


Totta kai on harmi, että Wes lähtee, mutta nämä ovat realiteetit tällä hetkellä. Tilanne on, mitä on. Kiitokset Wesille hänen sitoutumisestaan ja ammattilaisuudestaan. Toivon hänelle kaikkea parasta jatkoon. – Greg Gibson

BC Nokian ulkomaalaisvahvistuksille tehtiin tammikuun aikana uuden pelaajasopimukset, jotka sisälsivät option siirtymisestä uuteen joukkueeseen. Washpun käytti optionsa ja siirtyy Kreikan pääsarjassa pelaavaan joukkueeseen.


Joukkue ei ole vielä julkistanut Washpunin sopimusta, joten myöskään BC Nokia ei julkista joukkueen nimeä.


Näätien general manager Marko Pirhosen mukaan siirtoon ei liity dramatiikkaa ja BC Nokian edustusjoukkueen talous on kunnossa.


Suuremmassa kuvassa katseet ja panostukset on siirretty seuraavaan kauteen. Tietysti meidän junioreille samalla avautuu mahdollisuuksia saada enemmän minuutteja, mikä myös tukee tulevia kausia. Pitkäjänteiset suunnitelmat eivät ole menneet kaivoon, niihin on vain tullut yksi vuosi lisää. – Marko Pirhonen

Näätien johtoporras pitää vielä mahdollisena, että joukkueeseen voidaan hankkia lisäpelaajia kuluvaksi kaudeksi. Todennäköisyydet sille ovat kuitenkin pienet.


BC Nokia kohtaa tänään keskiviikkona 27.1. klo 18:30 Nokian palloiluhallilla ilman yleisöä Ura Basketin. Ottelun kokoonpanoon on nostettu ’03-syntynyt oma kasvatti Veikka Hiekkataipale.


Näädissä tällä kaudella kaksi ottelua pelannut Hiekkataipaleen ikäluokkatoveri Topias Mead siirtyi Korihaihin, mistä Korihait tiedotti eilen.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page